Én is csalódtam jó párban…a szerelési videok jók. A hardverajánlók, és az aroma-ajánlók ugyanúgy szubjektívek, mint bárhol.
A régi, de korrekt magyar videos tesztekkel meg az a baj, hogy túlhaladta őket az idő.
Én pl első pod vásárlása előtt nézegettem egy csomó videót, pont a joyetech widewick volt az aktuális befutó mert nem tudtam semmit róluk de olcsón akartam megúszni. Aztán jött egy őszinte itthoni videó ahogy a pasi annyira nem tudta másodjára leszedni a vadiúj cucc tetejét hogy elő kellett vennie a kését a lefeszítéshez és nyilván nyoma maradt az akciónak a podon.
Nekem, mint impulzusvásárlónak ezt nézni olyan, mintha tüzes vassal ütnének, de csináljad csak, még bírom.
Áá, én már hozzászoktam hogy nagyrészt csak a kirakat jut meg a nézelődés.
Ki kell élvezni mert fizuig hiába jönnek az impulzusok
Hát az még nagyobb szívás lehet, de már nem kell sokat aludni.
Hát az… próbállak nem spammelni titeket mindennel is amit addig 1000x megnézek kínomban
Már csak 6 nap
Jöhet nyugodtan minden, mi szertjük más pénzét elkölteni.
Engem sajnos nem kell biztatni.
Úgy álltam neki h 10 e alatt letudom egy poddal az egeszet.
Most meg 30 e elment csak keverős cuccokra és az építős megoldás se lesz 60 alatt mindenestől
Akkor szeretjük igazán ha fáj!
De attól persze megvettem 10 ért (15ért) a podot, aztán egy másikat is mert ugye abból legalább 2 kell hogy legyen tartalék, meg egy csomó kazánt is. Ez volt az a pont ahol rájöttem hogy jobban járok építve.
Az a legnagyobb bajom hogy a legédesebb szutykokat szeretem, amik erőn felül kokszolnak
Igen csak drága húzás lenne porlasztóssal desszertet szívni.
Hány nap egy podfejed?
Szerintem ne firtassuk mennyibe is tud kerülni ez a “hobby”, jobb lesz az a lelki békémnek.
Igen tud fájni, de aztán lenyugszol és már csak a leves marad, havi pár ezerért, na akkor fogsz majd spórolni a cigihez képest.
Egyenlőre sokkolt az hogy pár nap alatt elment egy úgyhogy most “light” liquidet szívok, amit direkt túlhígítottam mert elegem lett az állandó cseréből. Így alig van íz, de cserébe bírja egy bő hétig.
Meg felváltva szívom a kettőt és így megvan az illúzió hogy tovább tartanak
De ez olyan átmeneti megoldás. Már csak 6 nap
Hamar eltellik
Várom 2 hete a by-kákat (még valahol külföldiában csücsül vámolás után) meg ott van már tyutyikánál alá a héra párosom Esz a fene de nqgyon hogy mikor lesz már a kezembe, pedig van 3 szettem
És a következő hónapban rájössz, hogy a pi…ba kell még egy szett. Mert amíg a mindennaposat elmosod és megépíted addig is kell valamit szívni. Aztán belejössz az építésbe akkor majd kell egy az ünnepekre, bulikra. Aztán jön a nyár oda valami könnyebb és így tovább.
Milyen szettjeid vannak?
Megtérül 3-4 hónap alatt, utána jóval olcsóbb.
De legyen ugyanannyi, mint a cigi.
Nyertél valamit?
Mindent. Éveket. Egészséget. Legalábbis az esélyét. A többi dolgot nem is kell ragozni.
(Sárga ujjal kotorászni a büdös pufajka dohányporos zsebében, van-e még pandás orbit…meg gyújtó vagy 3)