Első (majd később a második 😁)mtl rta

Szerintem itt mindenki az euból szerzi be a niket, szóval no para, ez így jó!

Ha nem boostert akkor töményet :grin: aromamester -ről

Mondjuk úgy, hogy ez egy kiskapu, mível saját felhasználásra megy kis mennyiségben és az euban szabad kereskedelem van, így nem nagyon tudják megakadályozni, nagy dobra nem kell verni.

Meg se nézik a csomag tartalmát?

1 kedvelés

Akkor jó, rendben.

1 kedvelés

Amire figyelni illik, hogy niket és aromát csak az euból, Kína és társai felejtősek!

Eun belül olyan, mint a belföldi csomag, kb. Nem is kerül a vám közelébe a csomag, az egyik futárcég adja a másiknak.

1 kedvelés

Köszi mindenkinek, akkor ez rendben lesz. Még készüléket se nagyon mertem kínából rendelni, nemhogy liquidet :sweat_smile:

Booster itt a legolcsóbb
https://firstvape.eu/hu/termekek/gyumolcsos-izvilag

Már meglévő rendelés csomaghoz nézegetek apróbb tételeket, mivel ingyen van a szállítás ezért nem rendelném külön shopból.
De majd legközelebb megnézem.

Itt anyi a dolog max a postát tudom még gyorsítani mert a szomszédban van. Ha jól tudom van kedvezmény kód is amit mindjárt meg kérdek.

Meg fogod szokni, mit honnan.
Nekem is fura volt ez a külföldről rendelgetés, de mást úgyse tehetsz :unamused:
Köszönjük Magyarország :sob:

Szívesen mondom szívesen
Idézet Viktóriusz császártól :rofl:

Boldog szülinapot!

Mármint az üzlet van a szomszédban és te fel tudod adni itthoni csomagautomatába?

Yap 10 karakter

1 kedvelés

Akkor lehet hogy szétnézek, köszi :slightly_smiling_face:
Mennyi a szállítás és mit szoktál kérni/kapni a segítségért?

Mocskos anyagiak :rofl: mivel ezért nem kell elrohannom Zsélybe csak a határt lépem át csak a csomag árát. Már mint csak a feladási díjat

Nagyon nehezen fogalmazok még nem ittam meg a harmadik kvm . Na szóval semmit csak feladás után a csomag árát vissza . Hú csak kinyögtem :rofl:

Nem baj a lényeg átjött :grinning: