Első (majd később a második 😁)mtl rta

Ha nem ragaszkodsz a sóhoz, akkor aromester.hu-n van 100mg/ml nic. Ár érték arányban ez a legjobb még postaköltséggel is együtt is. nekem a 60 ml 7420,-. Ez 30 db 10 ml 20 mg/ml-es boosternek felel meg.

1 kedvelés

Happy Birthday GIF by Mumbai Indians

1 kedvelés

Srácok, csajok, kerüljük a tiltott termékek beszerzésihelyének pontos kiírását. Én sem értek egyet a törvénnyel, de ne büntessék már a vaperina csapatot emiatt. Többször kértek erre minket…tartsuk már be. Köszi

Nem eladásra kínáltak.
Ebben az értelmezésben egyetlen boltot se lehetne itt megemliteni?

20mg/ml felett minden is tiltott…törvény szerint

1 kedvelés

@Bishop @Robertino_daf
Köszi, próbálom kiheverni​:pleading_face::+1:

1 kedvelés

Boldogat :slightly_smiling_face::clinking_glasses::birthday:

Kevesebbet!!!:grin::grin::grin::grin::grin:

Kevesebb nem lesz… :thinking:

Ha jól tudom itthon az is, vagy nem?

Sorry! Csak már annyiszor esett róla szó, hogy azt gondoltam mehet :slight_smile:

Sziasztok :slightly_smiling_face:

Webshop ajánlása továbbra is engedélyezett. A tényleges adásvételi szándék tiltott. Tehát pl.: ha eladásra kínálsz vagy megvételre keresel liquidet vagy az alapfolyadék bármely összetevőjét.

4 kedvelés

Szerintem nincs ezzel gond, volt már linkelve is vagy 100x, nem titok, tiltani meg nem tudják a rendelést euból.

Történet vége.

2 kedvelés

Most írta @Donat, hogy a pontos beszerzésihely ajánlást nem tiltja a törvény csak a saját termék vételre felajánlását. Más oldalakon szigorúan tiltva van ez is az is…mindegy, csak a jószándék vezérelt.
Szóval sorry!!

Akkor ennyi erővel simán kilehetne írni azokat a helyeket ahol 100, 200, 500, 800mg/ml-es tömény nic kapható! …mivel e-szerint csak konkrét vételi szándékból direktben rákérdezni tiltott vagy sajátot meghirdetni :thinking:
Ha szem előtt lenne a beszerzési hely (ami nem tiltott)…akkor ki venné meg drágán a 20mg/ml-es booster? :thinking:

Volt is már kitéve, például az antitpd…az hogy nálunk mit lehet törvényesen forgalmazni, az még nem jelenti azt, hogy az egész világon az, a link, meg csak egy link, (még) nem vagyunk Észak-Korea.

Ja, és azért küldik kozmetikumként megnevezve meg csakis crypto-val fizethetőként mert annyira legális :smiley:

Linkről volt szó, nem vásárlásról…az mindenkinek a magánügye.

Nos, nekem mindegy…én elfogadtam a dolgok menetét…más meg azt és ott vesz amit akar.
Még egyszer sorry mindenkitől…rosszul tudtam az itteni szabályokat.
Próbálna valaki prohardveren linket megosztani :smiley: engem onnan már pont emiatt tettek kispadra 1 hónapra egyszer/utoljára

1 kedvelés

Más oldalak mögött olyan cégek állnak amiknek a fő tevékenységi köre nem engedi meg, hogy ugymond reklámozzák ezeket az oldalakat. A Prohardver-en az elektromos cigarettára vonatkozó rész, csupán egy topik. Ott nem az a fő menetirány, illetve sok múlik a topikgazdákon is. Utóbbiba nem mennék bele. A facebook pedig azt is reklámozásnak veszi, ha valaki megoszt egy képet a szettjéről. Ott már kicsit átformálódtak az eredeti szabályozások értelmei. Mi a magyar törvényben előírtaknak tartatjuk be, különösen azokat amik a rátok vonatkoznak, ezért parás dolog a nikotin és alaplé adás-vétele. Trafikba tették, ha zárjegye nincs is, de adó van rajta. Magyar ember hivatalosan, csak azt vehetné. Egyetlen szerencsénk az, amit Ispy írt, hogy EU-ból a csomagokba nem néznek bele, mert úgy kezelik, mint belföldi csomagot. Csak ezt le akartam írni, mert e szerint hoztuk mi is a szabályokat, amiket, ha van egy kis időtök ITT elolvashattok. Illetve ITT van az ÁSZF is. :slight_smile:

4 kedvelés