Ha nem ragaszkodsz a sóhoz, akkor aromester.hu-n van 100mg/ml nic. Ár érték arányban ez a legjobb még postaköltséggel is együtt is. nekem a 60 ml 7420,-. Ez 30 db 10 ml 20 mg/ml-es boosternek felel meg.
Srácok, csajok, kerüljük a tiltott termékek beszerzésihelyének pontos kiírását. Én sem értek egyet a törvénnyel, de ne büntessék már a vaperina csapatot emiatt. Többször kértek erre minket…tartsuk már be. Köszi
Nem eladásra kínáltak.
Ebben az értelmezésben egyetlen boltot se lehetne itt megemliteni?
20mg/ml felett minden is tiltott…törvény szerint
@Bishop @Robertino_daf
Köszi, próbálom kiheverni
Boldogat
Kevesebbet!!!
Kevesebb nem lesz…
Ha jól tudom itthon az is, vagy nem?
Sorry! Csak már annyiszor esett róla szó, hogy azt gondoltam mehet
Sziasztok
Webshop ajánlása továbbra is engedélyezett. A tényleges adásvételi szándék tiltott. Tehát pl.: ha eladásra kínálsz vagy megvételre keresel liquidet vagy az alapfolyadék bármely összetevőjét.
Szerintem nincs ezzel gond, volt már linkelve is vagy 100x, nem titok, tiltani meg nem tudják a rendelést euból.
Történet vége.
Most írta @Donat, hogy a pontos beszerzésihely ajánlást nem tiltja a törvény csak a saját termék vételre felajánlását. Más oldalakon szigorúan tiltva van ez is az is…mindegy, csak a jószándék vezérelt.
Szóval sorry!!
Akkor ennyi erővel simán kilehetne írni azokat a helyeket ahol 100, 200, 500, 800mg/ml-es tömény nic kapható! …mivel e-szerint csak konkrét vételi szándékból direktben rákérdezni tiltott vagy sajátot meghirdetni
Ha szem előtt lenne a beszerzési hely (ami nem tiltott)…akkor ki venné meg drágán a 20mg/ml-es booster?
Volt is már kitéve, például az antitpd…az hogy nálunk mit lehet törvényesen forgalmazni, az még nem jelenti azt, hogy az egész világon az, a link, meg csak egy link, (még) nem vagyunk Észak-Korea.
Ja, és azért küldik kozmetikumként megnevezve meg csakis crypto-val fizethetőként mert annyira legális
Linkről volt szó, nem vásárlásról…az mindenkinek a magánügye.
Nos, nekem mindegy…én elfogadtam a dolgok menetét…más meg azt és ott vesz amit akar.
Még egyszer sorry mindenkitől…rosszul tudtam az itteni szabályokat.
Próbálna valaki prohardveren linket megosztani engem onnan már pont emiatt tettek kispadra 1 hónapra egyszer/utoljára
Más oldalak mögött olyan cégek állnak amiknek a fő tevékenységi köre nem engedi meg, hogy ugymond reklámozzák ezeket az oldalakat. A Prohardver-en az elektromos cigarettára vonatkozó rész, csupán egy topik. Ott nem az a fő menetirány, illetve sok múlik a topikgazdákon is. Utóbbiba nem mennék bele. A facebook pedig azt is reklámozásnak veszi, ha valaki megoszt egy képet a szettjéről. Ott már kicsit átformálódtak az eredeti szabályozások értelmei. Mi a magyar törvényben előírtaknak tartatjuk be, különösen azokat amik a rátok vonatkoznak, ezért parás dolog a nikotin és alaplé adás-vétele. Trafikba tették, ha zárjegye nincs is, de adó van rajta. Magyar ember hivatalosan, csak azt vehetné. Egyetlen szerencsénk az, amit Ispy írt, hogy EU-ból a csomagokba nem néznek bele, mert úgy kezelik, mint belföldi csomagot. Csak ezt le akartam írni, mert e szerint hoztuk mi is a szabályokat, amiket, ha van egy kis időtök ITT elolvashattok. Illetve ITT van az ÁSZF is.