Ha mégis úgy döntesz, hogy az e-smoke.sk-ban is vásárolsz akkor ez az 1 akkus töltő is totál megfelel a célra…jobb és olcsóbb (6.5€)
Xtar ANT MC1 Plus Li-Ion töltő monocellákhoz micro USB kábellel (e-smoke.sk)
Pioneer 4you ipv u710 modról beszéltem
De jó
10
Már a másik boltban sikerült összeszednem a csomagot, fölötte vagyok az ingyen szállításnak és elvileg postáznak ide is szóval sztem ez rendben lesz.
Persze most még úgyse tudom megrendelni, majd hónap elején ha lesz miből
Végül mit választottál?
Sokáig használtam toldó nélkül, de hamar kifogyott így ráoperáltam. Én nem tapasztaltam ízvesztést viszont, ha szárazon (mosás és száradás után) összeszerelem akkor kicsit jobban fogja a gumigyűrű ezért nehezebb is rátekerni és széttekerni is. Erre találtam egy szög egyszerű praktikát. Eltolom a top cap-et és azon van olyan fogás, hogy össze és szét is lehet tekerni. Masszív tank, jó anyaghasználattal, jó gumigyűrűkkel. Mégcsak nem is akar kopni a gumigyűrű. Szerintem ez egy igazán időt álló tank. Annyi van, hogy toldóval jelentősen magasabb lesz. De a megfelelő modon ez fel sem tűnik.
Pioneer 4you-hoz méretéből adódóan jobban passzol az alap (2ml-es) verzió. Ha nem lesz nonstop a szájában (mint nekem ) akkor szerintem napi 1-2 utántöltés elegendő.
Szerintem azt a modot már nem igazán lehet kapni. Nekem is 5 éve volt meg. Egyébként igazad van, arra toldóval magas.
A Pioneer 4YOU IPV U710-ről van szó…ha jól tudom. Az djvape-en kapható
https://djvape.co.uk/products/pioneer4you-ipv-u710-box-mod
Közben megtaláltam a másik képet egy másik mappában. Az enyém D35 volt. Nagyon egyformák ezek.
Amit ajánlanék, ha még lehetne kapni az a Sigelei Futchai 213 Imádtam.
Ahogy látom, nálad is nyitva van a levegőzés teljesen…
Igen. Korábban ezt szűknek találtam, de közben kiderült, hogy csak az SS nem passzol ezekhez a kis levegőzésű tankokhoz. Kanthallal király minden.
Akkor jó, hogy Annának én is Kanthal A1-et tettem az összeválogatásba
Ha djvape-től vásárolsz akkor ezt a vattát ajánlom, szuperár/értékű és 3dobozért olcsó az 5 GBP
VAPEFLY COTTON CLOUDS 3 PACKS – DJVape
A vapeklub.sk-ról rendelek, ott nincs cotton cloud, de ami sok jó értékelést kapott és nem drága azt megveszem és reménykedek
És igen, kanthal-t válaszottam ott is.
Geekvape aegis 100 lesz, az első szériából, plusz az expromizer v5 tank.
Nem olyan kibírhatatlanul nagy a maga 8x4 centijével az a mod, főleg ha később más tankokkal is használnám majd.
Most az aromákat meg a salt boostereket nézem már csak, hogy ha már rendelek és ingyen kihozzák akkor legyen a csomagban az is
Greek vape van nekem is, kicsit nagy női kézbe viszont strapabíról. Az anyaghasználatát szeretem , a fém és a bőr borítás is jól meg van csinálva.
De ugye tényleg 8×4 centis? Ezt írták róla, és az úgy nekem még ok.
Ja és egy kicsit off kérdés: a full moon-os hypnose-nak mennyi érési időt hagynátok? Azt olvastam a felhasználói értékelések között hogy pár nap után jobb íze van mint több hetesen
Igaz lehet ez? Ki mikortól kezdi el kóstolni a gyümis aromás keveréseket?