Első (majd később a második 😁)mtl rta

Ha mégis úgy döntesz, hogy az e-smoke.sk-ban is vásárolsz akkor ez az 1 akkus töltő is totál megfelel a célra…jobb és olcsóbb (6.5€)
Xtar ANT MC1 Plus Li-Ion töltő monocellákhoz micro USB kábellel (e-smoke.sk)

Happy Daniel Bryan GIF by WWE

3 kedvelés

Pioneer 4you ipv u710 modról beszéltem :slightly_smiling_face:

De jó :heart_eyes:
10

Már a másik boltban sikerült összeszednem a csomagot, fölötte vagyok az ingyen szállításnak és elvileg postáznak ide is szóval sztem ez rendben lesz.
Persze most még úgyse tudom megrendelni, majd hónap elején ha lesz miből :grin:

1 kedvelés

Végül mit választottál?

Sokáig használtam toldó nélkül, de hamar kifogyott így ráoperáltam. Én nem tapasztaltam ízvesztést viszont, ha szárazon (mosás és száradás után) összeszerelem akkor kicsit jobban fogja a gumigyűrű ezért nehezebb is rátekerni és széttekerni is. Erre találtam egy szög egyszerű praktikát. Eltolom a top cap-et és azon van olyan fogás, hogy össze és szét is lehet tekerni. Masszív tank, jó anyaghasználattal, jó gumigyűrűkkel. Mégcsak nem is akar kopni a gumigyűrű. Szerintem ez egy igazán időt álló tank. Annyi van, hogy toldóval jelentősen magasabb lesz. De a megfelelő modon ez fel sem tűnik. :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Pioneer 4you-hoz méretéből adódóan jobban passzol az alap (2ml-es) verzió. Ha nem lesz nonstop a szájában (mint nekem :smiley: ) akkor szerintem napi 1-2 utántöltés elegendő.

2 kedvelés

Szerintem azt a modot már nem igazán lehet kapni. Nekem is 5 éve volt meg. Egyébként igazad van, arra toldóval magas.

A Pioneer 4YOU IPV U710-ről van szó…ha jól tudom. Az djvape-en kapható
https://djvape.co.uk/products/pioneer4you-ipv-u710-box-mod

Közben megtaláltam a másik képet egy másik mappában. Az enyém D35 volt. Nagyon egyformák ezek. :smiley:

Amit ajánlanék, ha még lehetne kapni az a Sigelei Futchai 213 :arrow_down_small: Imádtam. :blush:

3 kedvelés

Ahogy látom, nálad is nyitva van a levegőzés teljesen…:grinning:

Igen. :slight_smile: Korábban ezt szűknek találtam, de közben kiderült, hogy csak az SS nem passzol ezekhez a kis levegőzésű tankokhoz. Kanthallal király minden. :blush:

2 kedvelés

Akkor jó, hogy Annának én is Kanthal A1-et tettem az összeválogatásba

Ha djvape-től vásárolsz akkor ezt a vattát ajánlom, szuperár/értékű és 3dobozért olcsó az 5 GBP
VAPEFLY COTTON CLOUDS 3 PACKS – DJVape

A vapeklub.sk-ról rendelek, ott nincs cotton cloud, de ami sok jó értékelést kapott és nem drága azt megveszem és reménykedek :grinning:

1 kedvelés

És igen, kanthal-t válaszottam ott is.

1 kedvelés

Geekvape aegis 100 lesz, az első szériából, plusz az expromizer v5 tank.
Nem olyan kibírhatatlanul nagy a maga 8x4 centijével az a mod, főleg ha később más tankokkal is használnám majd.
Most az aromákat meg a salt boostereket nézem már csak, hogy ha már rendelek és ingyen kihozzák akkor legyen a csomagban az is :grin:

2 kedvelés

Greek vape van nekem is, kicsit nagy női kézbe viszont strapabíról. Az anyaghasználatát szeretem , a fém és a bőr borítás is jól meg van csinálva.

De ugye tényleg 8×4 centis? Ezt írták róla, és az úgy nekem még ok.

Ja és egy kicsit off kérdés: a full moon-os hypnose-nak mennyi érési időt hagynátok? Azt olvastam a felhasználói értékelések között hogy pár nap után jobb íze van mint több hetesen :grinning:
Igaz lehet ez? Ki mikortól kezdi el kóstolni a gyümis aromás keveréseket?