Első (majd később a második 😁)mtl rta

Mondjuk ez csak a fele, meg nem is kapni…mázli. :grin:

2 kedvelés

Boldog újévet nektek, most mennem kell koccintani :blush::clinking_glasses::champagne:
Utána már nem valószínű hogy megjelennék, szóval jó éjszakát mindenkinek.

6 kedvelés

Boldog új évet! :clinking_glasses::tada:

4 kedvelés

Én kérem :dizzy_face::dizzy_face::dizzy_face:
Kettőt…

Búék :hugs::champagne: :vaperina: :dash:

4 kedvelés

Búék :hugs:

9 kedvelés

@Raspberryprincess Ohh nincs jó hírem…elkerülte a figyelmünk, hogy az Expromizer v5 az alapból 2ml-es kapacitású. Lehet kapni hozzá 8€-ért bővítőt a shopban, hogy 4ml-es legyen.
Exvape Expromizer V5 bővítőkészlet (hangerőnövelés) - VK (vapeklub.sk)
Az átszerelésnél figyelni kell a gumi tömítőgyűrűre, nehogy elszakadjon). Sajnos ezzel a plussz kiadással már 48 eur-ra nő a teljes ára. És ha mod-ot máshol veszel akkor ingyen szállítás is ugrott ebből a shopból…( 50€-ig+ 10€, 50-100€ között 7€ )
Na, csak gondoltam ezeket leírom…számolgass, hogy megéri-e ennyiért is számodra vagy keressünk másik tankot. Amin picit spórolni lehet az egy 1 akkus töltő (2es helyett), pl onnan beszerezve ahonnan a vattát vagy bármit.

Vagy keresünk más jó tankot :thinking:

Pont most olvastam hogy a pioneer hiába jó mod nem egy kezdőbarát és volt aki azért adta el mert nem boldogult a beállításokkal…
Nem ragaszkodom hozzá, azt viszont szeretném ha egy helyről meg tudnék rendelni mindent.
Akkor újabb kör modnézés. Szinte már ez a hobbim :sweat_smile:
Kár volt elkiabálnod hogy még tavaly sikerült döntenem :face_with_hand_over_mouth:

A 2ml-t amúgy néztem de szeretem váltogatni az ízeket és nem szívok iszonyat mennyiséget egyszerre, szóval az nem tűnt akkora problémának.

@Phyllo topikjában már gyűlnek a népek, rendeljetek csopiban a szlovákoktól, 10% minusszal már 25k felett ingyen szállítassal van és az esmokeban jók az árak.

Ja és azt írja a review-ben hogy a hosszabb palásttal jelentős ízvesztést tapasztalt. Nem biztos h kell nekem extension rá.

Csoportos rendelés lesz?

Hát az csak rajtatok múlik, @Phyllo, @Bea, @Gumikacsa meg te már jeleztétek, hogy venni akartok ezt-azt. Mi itt így nyomjuk, olaszból is mindig megy, meg a szlovákoktól is már vagy 3 volt. :grin:

Ha az accountomról rendeltek, akkor a 10 százalék fedezi a kb 2.5k szállítást. 25k felett meg már olcsóbbra jöttök ki.

Kb 1 hét az átfutás ideje, persze Tomit kell meggyőzni, hogy lenne egy kis autokázás. :joy:

1 kedvelés

Én mindenképpen szeretnék rendelni. @Tyutyika vállalsz egy szállítást?

Nekem már bedobta volna az ingyen szállítást… Komolyan aggódom…:scream::scream::scream::scream::scream::scream:

@Gumikacsa mikor aktuális neked?
Csütörtökön kapok fizut, annál elöbb sajna nekem nem megy.

Nekem mindegy, alkalmazkodom. Szedjétek össze, mit szeretnétek.

3 kedvelés

El nem tudom képzelni, hogy milyen beállításokkal nem tudott boldogulni. Szerintem szög egyszerű tank.Bár azóta feltűnt, hogy te mod-ot írtál, de az meg mi az?:joy::joy:

Ezittez :upside_down_face:

@Raspberryprincess ezt a modot már nem árulják, így ne ez alapján ítélj.

2 kedvelés

Thanx. Eztet nem ismertem.