Mondjuk ez csak a fele, meg nem is kapni…mázli.
Boldog újévet nektek, most mennem kell koccintani
Utána már nem valószínű hogy megjelennék, szóval jó éjszakát mindenkinek.
Boldog új évet!
Én kérem
Kettőt…
Búék
@Raspberryprincess Ohh nincs jó hírem…elkerülte a figyelmünk, hogy az Expromizer v5 az alapból 2ml-es kapacitású. Lehet kapni hozzá 8€-ért bővítőt a shopban, hogy 4ml-es legyen.
Exvape Expromizer V5 bővítőkészlet (hangerőnövelés) - VK (vapeklub.sk)
Az átszerelésnél figyelni kell a gumi tömítőgyűrűre, nehogy elszakadjon). Sajnos ezzel a plussz kiadással már 48 eur-ra nő a teljes ára. És ha mod-ot máshol veszel akkor ingyen szállítás is ugrott ebből a shopból…( 50€-ig+ 10€, 50-100€ között 7€ )
Na, csak gondoltam ezeket leírom…számolgass, hogy megéri-e ennyiért is számodra vagy keressünk másik tankot. Amin picit spórolni lehet az egy 1 akkus töltő (2es helyett), pl onnan beszerezve ahonnan a vattát vagy bármit.
Vagy keresünk más jó tankot
Pont most olvastam hogy a pioneer hiába jó mod nem egy kezdőbarát és volt aki azért adta el mert nem boldogult a beállításokkal…
Nem ragaszkodom hozzá, azt viszont szeretném ha egy helyről meg tudnék rendelni mindent.
Akkor újabb kör modnézés. Szinte már ez a hobbim
Kár volt elkiabálnod hogy még tavaly sikerült döntenem
A 2ml-t amúgy néztem de szeretem váltogatni az ízeket és nem szívok iszonyat mennyiséget egyszerre, szóval az nem tűnt akkora problémának.
@Phyllo topikjában már gyűlnek a népek, rendeljetek csopiban a szlovákoktól, 10% minusszal már 25k felett ingyen szállítassal van és az esmokeban jók az árak.
Ja és azt írja a review-ben hogy a hosszabb palásttal jelentős ízvesztést tapasztalt. Nem biztos h kell nekem extension rá.
Csoportos rendelés lesz?
Hát az csak rajtatok múlik, @Phyllo, @Bea, @Gumikacsa meg te már jeleztétek, hogy venni akartok ezt-azt. Mi itt így nyomjuk, olaszból is mindig megy, meg a szlovákoktól is már vagy 3 volt.
Ha az accountomról rendeltek, akkor a 10 százalék fedezi a kb 2.5k szállítást. 25k felett meg már olcsóbbra jöttök ki.
Kb 1 hét az átfutás ideje, persze Tomit kell meggyőzni, hogy lenne egy kis autokázás.
Én mindenképpen szeretnék rendelni. @Tyutyika vállalsz egy szállítást?
Nekem már bedobta volna az ingyen szállítást… Komolyan aggódom…
@Gumikacsa mikor aktuális neked?
Csütörtökön kapok fizut, annál elöbb sajna nekem nem megy.
Nekem mindegy, alkalmazkodom. Szedjétek össze, mit szeretnétek.
El nem tudom képzelni, hogy milyen beállításokkal nem tudott boldogulni. Szerintem szög egyszerű tank.Bár azóta feltűnt, hogy te mod-ot írtál, de az meg mi az?
Thanx. Eztet nem ismertem.