Sziasztok.
Mi a véleményetek róla?
Még csak nézegetem a következő lépcsőfokomat
Ez nagyon tecc nekem.
Tudom,hogy nem a kinézet számít,de nekem mint (kezdő)nőnek, még számít
Az is tecc,hogy 4ml-s a tank.
Amit olvastam eddig…jó kis gépnek tűnik.De nekem a ti véleményetek fontosabb
Ja,és naná,hogy a rose gold tetszik
A kinézet fontos. Várj még vele ha télleg nem sürgős, kicsit friss a gép, és az ára is ennek megfelelő. Fog ez lejjebb is menni.
Egyet értek @Viktor_Hajdu -val. Drága még. Ha lejjebb megy az ára, akkor megérheti, de így szerintem drága. Illetve oké, hogy nem olyan kicsi a tank, de a kazán attól még nem biztos, hogy jó. Arról szerint érdemes véleményeket megvárni, mert lehet, hogy az pedig egy nagy halom kaki.
Van a baráti körben új Pico 2 tulaj hölgy, imádja a gépet, de miután szétfoszlott a rózsaszín köd, rájött, hiba volt a szívére hallgatni, (szerelem volt első látásra) ennyiért azért tetszik vagy sem, jobb cucc is van a piacon. De később mocsok jó vétel lehet!
Nekem 37 dollárért ír (bronz fokozat), az szállítással együtt olyan 41-42, de csak a mod 22 dollár, ez kb ennyit ér, nem többet.
Én a tankot nem venném meg, de a mod ha tetszik szerintem meg lehet venni.
Én nem venném meg így szettben az tuti, nekem van régi pico modom, az újat nem ismerem, de a régi mtl-ezni tökéletes!
@Viktor_Hajdu miért volt hiba?
@Ispy hol van ez?
@Ispy és milyen tankot mondanál hozzá?
Bármilyen tippet elfogadok,ha van kedvetek ötletelgetni.A tekerést még hanyagolnám ugye,de ha ezt a következő lépcsőfokot meglépném,hogy külső akkus…csajos készülék,akkor ki mit ajánlana?Külön-külön vagy egybe?(MTL)
Mert a szem lakott jól először. Megvette gyorsan mert beleszeretett, aztán rájött, hogy sokkal jobb cuccot vehetett volna annyiért. Szereti és élvezettel használja, de megbánta az érzelmi alapon történő vásárlást.
Még nem rendeltem
Tök jóHa most meg akarnám venni,átutalnám neked a pénzt,te meg megrendelnéd
Megoldjuk, ha kell, csak ki kell deríteni, hogyan lehet most fizetni sm-en, amióta nincsen paypal, de lehet valahogy, azt tudom. Ha kell, most itt az ideje, mert jön az szigor, meg az ÁFA.
Szállítással együtt olyan 9.000 forint csak a mod.
Lehet paypallal fizetni…csak trükkösen.
És ha már akkus mod, akkor 2db lg hg 2-t és egy kétágyas xtar töltőt is tervezz be a büdzsébe vape42-ről pölő. Csakszolók.
Azt inkább nem használnám a helyedben. Sok kezelési költséggel jár, amit a paypal rák rá. Online kártyával szerintem jobban jársz.
Párszáz forint én személy szerint nem szoktam vele foglalkozni, de van kártyás fizetés is, ha az kell. Az sm-es árak még így is a legjobbak.
Most 30 dollár esetén fizetsz 10 forint pluszt dolláronként.
Ezt a 10 forint pluszt hogy érted?
Sm-ről rendszeresen rendelek, most már csak kártyával, mert a paypal trükközés nem tetszik, és a paypal dobott nekem még rá ha jól emlékszem 10% kezelési költséget.
Egyetlen egyszer próbáltam, de a macera miatt már csak direkt kártyásan rendelek.
Egyébként:
https://www.fasttech.com/product/9736739-authentic-eleaf-istick-pico-2-75w-vw-apv-box-mod
@anon88785338 onnan pedig úgyis rendelsz. De amúgy meg várnék vele, mert itt is lejjebb fog menni majd az ára.