Elektromos cigi hiba

Sziasztok. Történt egy olyan eset, hogy amikor az e-cigimbe porlasztót akartam cserélni, utána elkezdett nagyon csúnya hangot kiadni, illetve köpködte a liquidet is. (Geekvape aegis legend 3, a porlasztó meg egy Z szériás 45-57w-ig használható KA1-es 25ohm-os porlasztó.) Segítséget szeretnék kérni hogy pontosan mi lehet a probléma, mert már mindent próbáltam, de semmi sem működik. Előre is köszönöm.

5 kedvelés

Helló!
Üdv. köreinkben.
A helyedben újra szétszerelném-összeraknám.

Sok az a 25 Ohm szvsz.
Másik modon is próbát kell tenni a tankkal.
Kép segítene.
:saluting_face: :thinking:

8 kedvelés

Hali . 89% valószínűséggel mondhatom akkor a gyári hibás a porlasztó . Vélhetően kevés a vatta benne.

9% pedig a tankot tele töltötted és a benne lévő légnyomás ott nyomja az a folyadékot ahol a legkönnyebben megy neki . A vattánál .

Ha megszünt a köpködés vélhetően az utóbbi . Ha nem akkor új porlasztó .

2% magasabb watt alkalmazása mint amit használsz jelen pillanatban.

8 kedvelés

0,25 Ohm az szerintem csak elmaradt . A 0 meg a , .

9 kedvelés

Jaa, tudom, csakhát NA!
Ps4 Meditating GIF by PlayStation

8 kedvelés

Ami mindent markol és mindenre jó felelt… Groot vagyok.:face_with_hand_over_mouth:

6 kedvelés

we are groot guardians of the galaxy GIF

7 kedvelés

Szia, előfordul néha, hogy a gyári porlasztók hibásak. Nem gyakori eset szerencsére, de olyankor csere.

Nem ejtetted le, vagy ütődött valamihez a tank? Mert nekem többször volt ilyen és nem akart megfelelően működni. Nem kell hozzá sok, elég, ha csak egy kicsit eláll valahol. Olyankor minden alkatrészt rendesen össze kell nyomkodni és újra megpróbálni.

7 kedvelés