Eleaf iSolo R tank fej tömítő gumi folyamatosan elválik

Sziasztok.
Eleaf isolo r nevezetű készüléket használok. https://ecigimarket.eu/eleaf-isolo-r
A Revolute liquidet 30/70 arànyban használok.
1 hónapja hetente kell cserélnem a tank fejet mert a tömítő gumi folyamatosan elválik semmit nem változtattam. Eddig minden rendbe volt . Ha nehezen vissza lett helyezve a tömitőgumi akkor kb. 1 nap után újra elválik. Kérném segítségeteket mert nagyon szeretem ezt a készüléket és nem szeretném le cserélni. Előre is köszönöm a segítségeteket.

Én el sem tudom képzelni amiről írsz, egy fénykép nekem segítene.

2 kedvelés

Sajnos ebből új podfej vásárlás lesz.
Bár továbbra sem látom át a dolgot, pedig ~10 féle pod már átment a karmaim közt. Az mit tömít a tartályban? Mit csinál ha nincs a helyén? Az lenne a feltöltő nyílás?

2 kedvelés

Ha ez a tömítő gumi nincs a helyén akkor ereszt a tartàly. Ha minden igaz akkor itt ereszt a nincs rendesen a helyén a gumi.

Agyammal, semmi szerepét nem látom ennek a guminak. Mikor be van esve a tankba akkor ezen a két likon amit kékkel jelöltél te is bele látsz?
Egyáltalán gumi az? Inkább műanyagnak látszik. Ha meg műanyag akkor jól elmosnám zsírmentesre a tankot, visszaszenvedném utoljára a helyére és kívülről ragasztópisztollyal adnék neki egy egy pöttyöt.

Az két kis nút-mélyedés nem lehet, hogy csak pozicionálja a pod-fejet az elektronikához, hogy jó helyre kerüljenek az érintkezők?

Nem az az alkatrész ami az utolsó képen az “open” felirattal rendelkezik landol újra és újra a tartályba?

Töltésnél, az kis kihajható dugó?
image