Az is, de olyat nem tudsz magadnak csinálni 2 mp alatt, szóval aki nem akar technikaórát tartani havonta egyszer, annak jó lehet. De a prebuild coilt megcsinálni tényleg semmi.
Kb annyi értelme, mintha a boltban előre felvert tojást árulnának rántottához.
Illetve egy értelme mégiscsak van: ha ki akarsz próbálni 4-5-10 setupot, mert akkor veszel egy kész szettet, és nem kell megvenni 1000 méter húzalt hozzá.
Kissé bajban vagyok. Ugyanis 16 óra után, már nem fogadták el a rendelésem. Próbáltam mindenre kattintgatni, hogy megnézzem, mit nem fejeztem be? De csak az “Újrarendelés”-re lehet kattintani. Semmi más opció nincsen. Most már 2x van ugyanaz a rendelésem, feldolgozás alatt. Utólag olvastam el a ÁSZF.-t, ahol írják, hogy hétköznapokon 15 óráig dolgoznak. Most akkor írtam nekik egy e- mailt, hogy a másodikat töröljék, az elsőt meg hétfőn igazolják már vissza.
Valojaban ha ma adtad fel a rendelesed akkor mindegy, hogy 16 ora elott vagy utan. vape42-nel szombaton es vasarnap nem dolgoznak
Gond nelkul torolni fogjak a felesleges rendelesed. Velem is elofordult mar.
Nem lesz gond, torlik pik-pakk.
En egyebkent mas shopoknal sem nagyon lattam torlesi lehetoseget (keves kivetellel). A legtobb helyen az utolso nyugtazasnal ki is irjak h innentol fizetesi kotelezettseged van. Bar gondolom azok a shopok is rugalmasak valamennyire.
Csak azok visszaigazolnak azonnal. Gondolom, gép küldi. Azután másnap küldik, hogy átadva futárnak. Az első rendelést azt mindenképp szeretném megvenni. A második az azért lett, mert miért van még függőben már több órája? De már tudom, majdnem 3 napig az lesz. Nem kellett volna pont hét végén próbálkoznom velük. A heisenberg miatt kötöttem ki náluk, de a drót is jó árban van, csak már hoznák.
Jo a vape42, de teny h a visszaigazolas lehetne automata.
En szemelyes atvetelt szoktam valasztani naluk - hetkoznap pont belefer h elruccanjak a cuccert - de volt mar GLS csomagpont is. Ha idoben adod le a rendelest masnap a kiszallitas is megvan.
Turelem, hetfon legkesob kedden megkapod
Megérkezett! Kicsit homályos? Elnézést, nincsen gyakorlatom makrófotóban. De azért látszik. az is, hogy a Siren2 hol volt eltörve. De megoldottam frappánsan. Nagyon jó kis tank okádja a gőzt. a drót azért fekete, mert ráizzítottam, hogy megmérjem, hány ohmos még a vatta előtt. A vatta kissé dagadtnak néz ki, de ez laza vatta, nem volt tönörítve. Eddig bevált. Most nem akartam visszaszedni, mert kissé vastagnak tűnt.
Lenne egy kérdésem, de ezért nem indítok új topicot, úgyis ide tartozik.
Vettem MTL Fused Claptont Ni80 és SS 28/40-est mindkettőből.
A tekeréssel nincs gondom, de ami feltűnt, hogy mindkettőnél fémes ízt érzek, bármekkora wattra állítom.
A másik, hogy eszi a levest. Minimum 3x olyan gyorsan fogy a sima 28ga-s huzalokhoz képest.
Ez normális?
Nekem nem jött be a clapton, elteszem, majd jó lesz valamire ha már megvettem.
Akkor érezhetsz fémes ízt, ha vagy rossz minőségűt vettél (bár ezt nem tartom valószínűnek) vagy ha túl sokáig izzitod le vagy, ha nem izzítod le vattázás előtt a huzalt. Több szálból áll, és több wattot is kér mint egy sima SS szálhuzal, a fogyasztás az normális.
Szia Kinga!
Köszönöm a válaszod!
Coilology-t vettem, vattázás elött izzítottam de csak óvatosan, 0.94 Ohm-ra tekertem 10 Wattól 22-ig próbáltam, sehogy sem akart jó lenni. Próbálgattam, csak a leves fogyott, ahogy a türelmem is…
Feladtam. Maradok a sima huzaloknál.