Egy magasabb szint: Clapton Coil

Az is, de olyat nem tudsz magadnak csinálni 2 mp alatt, szóval aki nem akar technikaórát tartani havonta egyszer, annak jó lehet. De a prebuild coilt megcsinálni tényleg semmi.

Kb annyi értelme, mintha a boltban előre felvert tojást árulnának rántottához.

Illetve egy értelme mégiscsak van: ha ki akarsz próbálni 4-5-10 setupot, mert akkor veszel egy kész szettet, és nem kell megvenni 1000 méter húzalt hozzá.

2 kedvelés

Kissé bajban vagyok. Ugyanis 16 óra után, már nem fogadták el a rendelésem. :disappointed: Próbáltam mindenre kattintgatni, hogy megnézzem, mit nem fejeztem be? De csak az “Újrarendelés”-re lehet kattintani. Semmi más opció nincsen. Most már 2x van ugyanaz a rendelésem, feldolgozás alatt. Utólag olvastam el a ÁSZF.-t, ahol írják, hogy hétköznapokon 15 óráig dolgoznak. Most akkor írtam nekik egy e- mailt, hogy a másodikat töröljék, az elsőt meg hétfőn igazolják már vissza.

3 kedvelés

Valojaban ha ma adtad fel a rendelesed akkor mindegy, hogy 16 ora elott vagy utan. vape42-nel szombaton es vasarnap nem dolgoznak :wink:
Gond nelkul torolni fogjak a felesleges rendelesed. Velem is elofordult mar.

2 kedvelés

Tegnap pénteken 16 órakor volt. Csak azért nem írtam ide, mert ott keresgéltem, hogyan is lehet törölni? Majd írtam nekik e-mailt.

2 kedvelés

Nem lesz gond, torlik pik-pakk.
En egyebkent mas shopoknal sem nagyon lattam torlesi lehetoseget (keves kivetellel). A legtobb helyen az utolso nyugtazasnal ki is irjak h innentol fizetesi kotelezettseged van. Bar gondolom azok a shopok is rugalmasak valamennyire.

2 kedvelés

Csak azok visszaigazolnak azonnal. Gondolom, gép küldi. Azután másnap küldik, hogy átadva futárnak. Az első rendelést azt mindenképp szeretném megvenni. A második az azért lett, mert miért van még függőben már több órája? De már tudom, majdnem 3 napig az lesz. Nem kellett volna pont hét végén próbálkoznom velük. A heisenberg miatt kötöttem ki náluk, de a drót is jó árban van, csak már hoznák.

1 kedvelés

Jo a vape42, de teny h a visszaigazolas lehetne automata.
En szemelyes atvetelt szoktam valasztani naluk - hetkoznap pont belefer h elruccanjak a cuccert - de volt mar GLS csomagpont is. Ha idoben adod le a rendelest masnap a kiszallitas is megvan.
Turelem, hetfon legkesob kedden megkapod :slight_smile: :wink:

3 kedvelés

Csak én épp az ország másik végében lakom.

1 kedvelés

hmm :thinking: ugy valoban nehez megoldani az odaruccanast :face_with_hand_over_mouth:

3 kedvelés

Megérkezett! Kicsit homályos? Elnézést, nincsen gyakorlatom makrófotóban. De azért látszik. az is, hogy a Siren2 hol volt eltörve. De megoldottam frappánsan. Nagyon jó kis tank okádja a gőzt. a drót azért fekete, mert ráizzítottam, hogy megmérjem, hány ohmos még a vatta előtt. A vatta kissé dagadtnak néz ki, de ez laza vatta, nem volt tönörítve. Eddig bevált. Most nem akartam visszaszedni, mert kissé vastagnak tűnt.

A másik kép kissé kokszos kanthal. nem vigyáztam rá, tudtam, hogy ma lecserélem.

4 kedvelés

Ízorgia, csak 4 menetből. Kérhettem volna vastagabbat is. Mert elférne. Viszont több gőz már nem nagyon kell.

2 kedvelés

Lenne egy kérdésem, de ezért nem indítok új topicot, úgyis ide tartozik.
Vettem MTL Fused Claptont Ni80 és SS 28/40-est mindkettőből.
A tekeréssel nincs gondom, de ami feltűnt, hogy mindkettőnél fémes ízt érzek, bármekkora wattra állítom.
A másik, hogy eszi a levest. Minimum 3x olyan gyorsan fogy a sima 28ga-s huzalokhoz képest.
Ez normális? :slight_smile:
Nekem nem jött be a clapton, elteszem, majd jó lesz valamire ha már megvettem.

1 kedvelés

Szia Attila. :blush:

Akkor érezhetsz fémes ízt, ha vagy rossz minőségűt vettél (bár ezt nem tartom valószínűnek) vagy ha túl sokáig izzitod le vagy, ha nem izzítod le vattázás előtt a huzalt. Több szálból áll, és több wattot is kér mint egy sima SS szálhuzal, a fogyasztás az normális. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Hihetetlen jó cikk, külföldi fórumokat is forgatok de még csak hasonlóval sem találkoztam eddig. Köszönöm!

9 kedvelés

Szia Kinga! :smiling_face_with_three_hearts:
Köszönöm a válaszod!
Coilology-t vettem, vattázás elött izzítottam de csak óvatosan, 0.94 Ohm-ra tekertem 10 Wattól 22-ig próbáltam, sehogy sem akart jó lenni. Próbálgattam, csak a leves fogyott, ahogy a türelmem is…
Feladtam. :slight_smile: Maradok a sima huzaloknál.

4 kedvelés

Szia @Daneszko :blush:

Ilyet még nem írtak nekem. Köszönöm, megtisztelsz :smiling_face_with_three_hearts: Légy üdvözölve nálunk, érezd jól magad. :heart:

4 kedvelés

A Coilogy nem rossz, bár én a Vandy Vape MTL claptonját jobban szeretem. Igaz, ez is szubjektív. És természetesen nem szeretheti a claptont mindenki. :blush:

2 kedvelés

És mondjuk 22 felett? Vagy ott van egy fal? :grin:

Egyébként simán lehet, hogy ebben a tankban nem müködik jól a clapton, bár nem tudom miért magyarázok itt, amikor sosem használtam claptont. :thinking:

3 kedvelés

Köszönöm szépen, ahogy elnézem a kedves fogadtatást, nem is értem, hol voltam idáig. :joy:

5 kedvelés

22 watt felett már éget, szörcsög, pattog nagyon. 2 moddal is próbáltam. Másik kazánom nincs, csak az Aresek.

1 kedvelés