Voopoo drag x után mit javasoltok?

Sziasztok!
Egy éve nyüstölöm már a drag x-et de a közös életünket nagyban nehezíti, hogy alul felül folyatja a lötyit.
Van hogy vissza folyik a szipkán keresztül, van hogy a pod alja tiszta trutyi…Pattag, szíváskor lötyi jön a számba. Az elmúlt időben észrevettem, hogy gyomorsavam van tőle.
A lötyi márka és íz ugyanaz az elejétől fogva… nagyjából 3-4 ízt szívok, eredeti porlasztót veszek mindig és porlasztó csere sem oldja meg a dolgot. A vicc az, hogy nem folyamatos a probléma és nem tudok rájönni, hogy mi okozza. Ha vízszintesen rakom le a cigit és vízszintesen fogom mikor szívom…na meg nincs negyednél több lötyi benne akkor nagy esély van rá, hogy nem fogok lötyit inni…
Szóval már meguntam.
Milyen eszközt javasoltok következőnek ami hasonló paraméterekkel bír?

Köszönöm!

3 kedvelés

Nekem is volt,!! Én 1 hónapig bírtam vele!! Én rta-ra áltam át!! De ha te 1-évet lehúztál azzal a sz…ral , na annál bármit kipróbálsz jobb!!

3 kedvelés

A drag x-nél nincs nagyobb hulladék eszköz a földön. Árulni is bűntény :sweat_smile:

Sok PnP porlasztód van még?

2 kedvelés

Mert ha igen, add el valakinek? Tuti azt csinálnám. :saluting_face: :wink:

3 kedvelés

Neeem nincs gond a porlasztóval. Az eszköz rossz.

Ha sok van akkor én megvárnám mire kapható lesz EU-ban. https://www.kumulusvape.fr/cigarettes-electroniques/22103-armour-gs-dtl-vaporesso.html

GTX porlasztók méretazonosak a PNP-vel így nem kéne porlasztókat cserélni.

Ha viszont kevés van én rámennék a Drag X2-re.

Az új PnP X porlasztók tényleg jók. Bátran ajánlom mindenkinek mert hoz egy kiegyensúlyozott színvonalat.

2 kedvelés

Szervusz @EasyRrider !

Én a drag x et csakis RBA porlasztóval használtam, nem volt vele gond, viszont 3 készülék kidöglött alóla… :rofl: :rofl: :rofl: Az életemben soha nem veszek voopoo terméket…

Az egyik RBA szűkebb a másik meg levegősebb…

Az arany színű RBA nem ér semmit , leszakad a csavar feje és használhatatlan…

Ez a használhatatlan …

1 kedvelés