Eddig boldog voltam

Már az enyémen sincs!! :joy:

6 kedvelés

Akkor ez úgy felszívódott, mint az uccsó Gold America-m a múltkor :confused::grin:

6 kedvelés

Csak én tudom hova lett!! :rofl:

6 kedvelés

Szia @Atis ! Ahogy szokták mondani régen még a xarnak is más szaga volt. …
Éljen a fogyasztói társadalom :heart:

U.i van még Voopoo termék itthon … Gyors le is kopogom … Hibátlanul teszik a dolgukat

5 kedvelés

Mindegy, akkor nincs bűnjel - nincs ügy :grin: még sok jó tankot és csokit mindenkinek.

5 kedvelés

A lefolyóban végezte szvsz. :wink:

6 kedvelés

Hát, a vége az lett!! :joy:

6 kedvelés

Most add el!! :grin: :rofl:

5 kedvelés

Mint ahogy minden liquid is.
Minden út oda vezet.
Csak egyesek bonyolultabb úton, másoknak tudok egy rövidebb utat :grin:

6 kedvelés

A rövidebb utat nem igazán kedvelem!! :grin:

5 kedvelés

Majd ,ha el ül ez a negatív fórum szál :joy::joy::joy::partying_face:

6 kedvelés

Meg ha az ember megbánta, nehéz szűretlenül visszacsinálni :open_mouth:

(Ismertem anno olyan esetet, amikor a gazda a nem ízlő leveseket összeöntögette egy nagy befőttes üvegbe. 1 év után rákóstolt a vegyigyümire…egybe ment ki :joy:)

7 kedvelés

Nekem sikerült már összeöntéssel megmenteni ezt azt

Meg olyan is ,hogy nem :joy:

6 kedvelés

Régi dieselek nem mennek el vele? :thinking:

(A NAV-ig)

6 kedvelés

Nálam fekszik még a szekrényben 5 amperes 2. szériás Lavatube, meg Smoketech Zmax… mindkettő tökéletesen teszi a dolgát, és csak egy kis chip kontakt kellett neki, meg némi zsebkendőzés az 510-re… ennyi a régi “szarokról” Egyébként meg az összes használatban lévő modom 10+ éves, de már láttátok úgy is korábban…

8 kedvelés

Szervusz !

Én aztán sehol nem mondtam , hogy “régi szarok” sőt… Itt a voopoo termékei azok amik nem ütik meg a mércét… Azok meg nem “régi szarok” , hanem újak…

6 kedvelés

Az a baj, hogy általában nem. Legalább is nekem!! A xarból még xarabb lesz!! :grin:

7 kedvelés

Itt a régi szarokat dícsérő jelzővel illettem mintegy “régen minden jobb volt” sztereotipikus koelhói kontextusba helyezve. :wink:

6 kedvelés

Szokták mondani: új seprő, jól seper. A Voopoo nem minden termékére igaz ez feltétlen, de bármely más márkát írhattam volna.
A “régi sz@rokra” meg szükség van sokszor. :grin: :saluting_face:

7 kedvelés

Meglepődtem, még sosem generáltam beszélgetést az on-line térben. Köszi, és örülök, ez legalább hozadéka a tortúrá(k)nak.

• gangsta_gergo szerint a beépített akkus podmodok általában rövid élettartamúak

Ezért váltottam az elején külön akkusra, sosem használom a beépített töltés funkciót.

• Atis három Voopoo készüléke is tönkrement
  • Helomi78 szerint az olcsó árkategóriában egy év használat már ajándék

Hát ez az! Ennek tudatában választottam, de hát a Voopoo 2 hét, a Vaporesso-t be se tudom kapcsolni???

A Vaporesso, amit azért választottam, hogy jól ott hagyjam a Voopoo-t, és mert kb. szinte (iker)testvérnek tűnik a két szerkezet. És akartam adni esélyt, hátha nem lesz vele gond, meg felültöltős, olyanom sem volt még…
De csak a fotókon hasonlítanak, kézbe fogva könnyebb, műanyagabb, recsegősebb mint a Drag-ok közül az a kettő típus amelyhez volt szerencsém (Valóban csak volt.)

Ugye nem valami banális oka van, hogy nem kapcsol be a vadiúj Vaporesso? Itt megnéztem usbc-vel, de töltés helyett sem csinál semmi, nem vesz fel teljesítményt.
Mintha lenne az akkumulátor pólusai és az érintkező között valami szigetelő, amivel néha szoktam találkozni vékony műanyag lap, vagy leragasztás, ami kihúzandó/lehúzandó az első bekapcsolás előtt.

5 kedvelés