Sziasztok!
Véletlen keveredtem erre a fórumra, de úgy gondolom hogy ha már sikerült, akkor kihasználom
Láttam egy mostani topicot miszerint valakinek “mellékhatásai” vannak az ecigitől.
Nos felbátorodtam és én is leírom hogy mi lenne a problémám. Lehet lesz pár haszontalan infó, de megpróbálok részletesen leírni mindent, hátha itt közöttetek felismeri valaki mit rontottam el / vagy hogy nem rontottam el semmit:D
A helyzet lényegében annyi, hogy a napokban szereztem be egy Joyetech Exceed Grip Pro-t, kezdésnek úgy gondoltam jó választás. Rendeltem hozzá alaplevet, ill. big mouth aromát. Szépen főzőpohárban (ezt találtam) kimértem az aromát, beleöntöttem a műanyag liquid tartóba amit kaptam az aromához, és próbáltam a főzőpohárból fecskendővel felszívni úgy 10%-nyi (ennyit javasolt a gyártó) kb 2,5 - 3 ml-re sikeredett aromát hozzá fecskendezni a 25 ml alaplevemhez. Ez mind szép és jó, forgattam össze-vissza rázogattam, odatettem egy kicsit a meleg radiátor mellé, nem közvetlenül, csak hogy egy kicsit menjen rá. Bevallom, nem voltam türelmes, és egy 3 óra pihentetés, rázogatás után egyből elkezdtem szívni, az elején nem sok sikerrel, de a levegőszabályzót teljesen kinyitottam, és jött is a gőz. Szívogattam nagy örömömbe egy kb. 20 percig, aztán leraktam, és elkezdtem érezni h egy kicsit nehezebben vettem a levegőt, de igazából nem biztos hogy van összefüggés. Minthogy a többi fájdalmaimban is, de épp ezért írok. Szóval utána már nem nagyon szivogattam, viszont ahogy üldögéltem éreztem h a mellkasom, jobb oldalt elkezdett fájni elég erősen. Hát be is paráztam, persze rákerestem googlen, attól mégszarabbul lettem amilyen butaságokat olvastam, már mindenre gondoltam, elhihetitek. És hát több órán keresztül, fájt is rendesen a mellkasom. De nem úgy, hogy folyamat, hanem szépen elkezdett fájni, eltelt pár perc, és 1-2 percre abbamaradt. Aztán újra. És ez ment órákon át, aztán elmúlt. Következő nap, nem bírtam ki, beleszívtam max. 3 slukkot, nem volt semmi para, elmentem itthonról, minden fasza volt. Aztán este kezdődött megint, már a bal oldalt is fájt, a szívem fele, megint jól beparáztam. Aztán elmúlt. Tegnap óta egyáltalán nem szívtam, tegnap este 6kor megint rámjött, mellkasomnál fájt rohadtul jobb oldalt, meg a bal oldalt. Ilyen 11 fele csillapodott le, és múlt el. Azóta nem volt gond, nem azt mondom hogy nem fájt, mert érzem hogy valami nem okés, de nem fáj olyan mértékben mint ahogy eddig.
Szóóval ha bármi észrevételetek van, mi az ami ezt okozhatta volna, esetleg próbáljak meg más liquidet, vagy esetleg semmi köze nem lehet az eciginek ehhez a dologhoz, mindent meghallgatok és kiváncsi vagyok. Annyit hozzátennék hogy a liquid 0-ás volt, illetve régebben is szívtam már ecigit, de gyengéket, és azt se sokáig, szintén 0-ás liquiddel, dohányboltossal, és akkor olyan volt hogy a fejem kezdett el fájni tőle napokig.
Annyit hozzáteszek még, h az alaplé 50-50es.
Tehát én gondoltam arra hogy valamire allergiás vagyok, esetleg az válthatja ki ezeket a tüneteket, gondoltam arra is h túl gyorsan kezdtem el gőzölögni és a tüdőmnek sok volt, de az is lehetséges hogy semmi köze az eciginek ehhez. Ezért kérdezlek titeket, mit tudtok, találkoztatok e már hasonlóval, esetleg tudtok e valamit javasolni hogyan próbálkozzak, vagy dobjam el az ecigit.
Köszi szépen!