Sziasztok!Lenne egy kérdésem felétek,hogy esetleg erről az oldalról rendelt-e már valaki,mennyire megbízható? https://www.vapeandgo.co.uk/
Szia!
Feltételezem liquidet vagy eldobhatós terméket rendelnél innen. Jelezném, hogy mindkét terméket el fogják kobozni. Semmi értelme leadni a rendelést.
plusz egy bírság is kinézhet neki
Tudomásom szerint kis csomagoknál csak küldik a levelet, hogy gyere bontsuk ki együtt a vámos kollégákkal.
De aztán valamiért senki se akar odamenni egy pofonért.
Igen,liquidet szerettem volna rendelni,egész jó akciójuk van,köszönöm szépen a segítséget.
Spanyol, Francia vonal jobb lesz. Nem lesz bünti.
Szívesen elfogadok ajánlásokat honnan érdemes
Hello még nem rendeltem az esmoking oldaláról … Kérhetnek infót ? Szállítási díj kis hazánkba ? Szállítási idő kb …illetve hogy ki szállít ? Dpd DHl ? … csak házhoz szállítással vagy boxba is ? … köszönöm bárki is válaszol rá
Hali! 13 juró, kis hazánkig DHL, utána magyar királyi posta…(két héttel ezelőtti infó). Ha jól emlékszem csomagpontos opciót nem láttam
Köszönöm elkezdtem ott össze pakolni a jövő hónapi rendelést
Nekem először posta volt,másodszor UPS.
Mi ez az optimizmus? Jövő hónap? Ha Észak Koreában élnénk akkor ez a jövő havi rendelés nem lenne kivitelezhetetlen …na de itt nálunk ugye demokrácia van. Egy-két alatt sok minden történhet, pl. demokratikusan bezárhatják ezt a kaput is.
Bár most van akció feb 28 ig … Akkor előre hozom a jövő hónapot
Jó döntés!
Azért nem én válaszoltam, mert még nem rendeltem onnan.
De mint tudjuk egy ideje, az Ogrék rétegesek, mint a hagyma, ehhez is értenek.
Ugyanakkor csak remélni merem, hogy nem olyan rettenetesek, mint a hírük.
Ott van finom kivonat!! Ki ne hagyd!
Melyik az?
Hát amelyik nem gyümis!! Bár olyan is van!!