én nem nézem nem ér semmit kinek mi vagy haverok írják.Akkor már inkább itt amit mondtok az sokkal többe van mint ha csak magamtól vennék FA ry4-et.
Gyümölcs-Bombo
Dohányos-Journey,Saint Clouds
Jeges gyümi -Drifter bar
Ez meg elvileg most érne be de már huss
Nekem ezek
én most rá kaptam a bombo-ra van belőle sok ami ízlik
Eskü ez volt az első gondolatomAz összes desszert,kávé ,tésztás ,sütis îze a big-nek förtelmes utóîzű.
igazából legutóbb ismerős kevert be ilyen epres shake ízű liquidet, megkóstoltam, de az a tejsavós utóíz ott is befigyelt, de meg nem mondom milyen márka volt, mindenesetre ezek a tejes kókuszos dolgok nem váltak be de hogy ennyire…
megkóstoltam a másikat ami cappucino ízű, annak nem volt most ilyen utóíze egész jó lett
nekem az első gondolatom az volt hogy tuti romlott a liquid mert ilyen ízt eddig csak romlott tejtermékeknél éreztem, vagy annál se
Elsőre olyat vegyél ami ízlik ha eszed.
(Tojásos nokedli nincs )
Süti ízben,italosban nem találtam olyat ami húazannya…
Gyümölcsben keress ha az jön be.
gyümölcsösből rosszat még én se szívtam tojásos nokedlis kár pedig az biztos bejövős lenne
Sajnos hazudnék ha azt mondanám,hogy nem lesz még ilyen…Ez benne van…mint bármi másnàl…mindenkinek màs a tuti…én ma zsömlével ettem a csokit
Nekem más jutott eszembe P
Olyan csak igaziba van,a műízű nem kell
Te, ezek Infineonos sárga címkék?
(Ott volt ilyen anno…)
Ööö az úgy volt hogyegyszercsak elkezdett lenni
140 cm széles tekercsben van 25 méteres,de olyat vágnak a srácok amilyen kell nekem
talán tényleg hagyd érni.
Keverd el jól.
Sokszor megszívtam anno hasonlóképp, még jó hogy letudtam passzolni akkor még a folyadékokat pár ízléstelen ismerősömnek.
Én általában gyümölcsös dolgokat vapelek és megesik hogy az első 2 napban az íze nem túl izmos de ~4.-napra viszont életrekel.
Megesik hogy van ami nekem csak mesh porlasztókkal szívható mert úgy teljesebb az íze. (Nekem legalább is.)