Sziasztok,
Utazunk a nyáron Máltára és ezzel kapcsolatban érdeklődnék, először is, hogy egyáltalán engedélyezett-e az E-cigi Máltán (A Heets például nem), illetve hogyan, milyen szabályzás mellett lehet felvinni a repülőre a készüléket és a liquidet?
Köszi előre is!
2 kedvelés
Szia. Ha esetleg van máltai nagykövetség, akkor őket kéne megkérdezni, szerintem kell lennie, csak nem vagyok biztos benne. Egyébiránt egy kis olvasni való:
[image]
Kiolvastam az internetet is, mire rátaláltam erre az írásra, egy elég népszerű fórumon boncolgatták a témát, miszerint mit vihetsz fel a felhők fölé ha vaperől van szó? Az uncsi részeket töröltem, csak a lényegre koncentráltam. De az sem elhanyagolható hogy egyenesen a légitársaságtól is érdeklődhetsz ha biztosra szeretnél menni.
Az a jó hosszú komment, leegyszerűsítve :
A terminálokban vagy a repülőn nem vapelsz! Nem, a WC-ben sem! Ha beriaszt a füstérzékelő a gépen, a repülési közl…
6 kedvelés
Ispy
(Várdai István)
2022. június 27. 19:43
3
Én Rómában voltam nemrég repülővel, finoman szólva le sem szarták, a security checken a táskámban volt, utána meg már senki sem foglalkozik veled.
6 kedvelés
Donat
(Dobri Donát)
2022. június 28. 06:30
4
Szia, Erre vonatkozót nem találtam a neten, de írtam emailt ezzel kapcsolatban egy Máltai vape shopnak. Itt a válasz
Ha arra jársz és lesz időd ugorj be hozzájuk
Malta's Number 1 Vape Shop For E-liquid & Vaping Hardware in Malta. We stock the best UK and US Branded products including Aspire, Vampire Vape, Dinner Lady, Smok & Nasty
7 kedvelés
system
(system)
Lezárva:
2022. december 27. 23:00
5
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.