Utazás autoval

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni. Keresgéltem neten de nem találtam semmit… Több uniós országon megyünk keresztül autóval Magyarországra, ha lesz nálam két db egy literes nikotinos liquid abba beleköthetnek bárhol?

Köszi

Szia! Számla legyen nálad mindenképp.( Bár szerintem az csak nikkes alap lesz, nem liquid.) Ha megtalálnák tudd bizonyítani honnan van. Lehetőség szerint tedd el rendesen, ne legyen szem elött. Többet nem tudsz tenni az ügy érdekében.

5 kedvelés

Bele bizony, 300ml a hozható-vihető mennyiség, garantáltan elcseszik a napodat, ha megbuksz vele.:woozy_face:
(a korrektség jegyében, 300ml volt 2 éve, de tudtommal nem változott)

Ez 2023-as https://adozona.hu/jovedeki_ado_vam_deviza_termekdij/Maganszemely_jovedekitermekvasarlasa_EUtaga_APGOGU

7 kedvelés

Köszi, én csak ezt találtam, viszont ez nem tér ki a liquedre

Végül is legrosszabb esetben elveszik, de fogalmam nincs jelenleg h otthon honnan rendeljek, és nem szeretnék tartalék nélkül elindulni :slight_smile:

4 kedvelés

EUn belüli szállításra itt is 300ml-t írnak a 9.oldal végén
NAV24_Utastajekoztato_17_nyelv_EN.pdf (2,0 MB)

Én az usa-ba utazok…az biztos, hogy a kézipoggyászba megy a hardver, akkuk elkülönítve és dobozba rakva. Max 100ml eliquid mehet a kézipoggyászba a többi 200ml a feladott poggyászba. (mivel EUn belül a 300ml szállítása megengedett, így ennyi lenne az usa-ba szállítandó is)
Amit még nem tudok az az, hogy az usa-ba bevihető-e a 300ml mennyiség :thinking:

Egy órája kutatom a netet, de nem találok infót arról, hogy mennyi e-liquid vihető az usa-ba. :thinking:

Reddit-en azt írták nincs kimondottan mennyiségi korlát…állítólag ami a kint lét időtartamához indokolt mennyiség azzal nincs gond. Nos, 400ml lenne az indokolt számomra, de majd spórolok…max 10ml/nap :smiley:

6 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.