Lehet, hogy nem is annyira kérdés. Szóval, van egy Ares2-m, meg egy cserélhető akksis gen 80am, és eszembe ötlött, hogy tekintélyes tömege miatt jó lenne néha nyakban hordani (ha már akkora, mint egy bazooka). Keresgéltem opciókat, de valahogy csak ilyen szilikon gyűrűs megoldást találtam, de abban meg nem bíznék. Aztán gondolkodtam, hogy mit hinnék el, és arra jutottam, hogy egy vékony nyolcas alakú fém valami kellene, ami a mod és a tank közé kerül, és a másik lyukba menne a nyakba akasztó, vagy akár karabiner, hogy akárhova biztonságosan lehessen rögzíteni. Mit gondoltok? Ha valaki elkezdi gyártani, legalább egy ilyennel szánjon meg, mert nagyon kellene
Ez az elgondolásod szerintem életképtelen,mert így az 510-es csatlakozó menete lenne a tehertartó.
Szia. Én ha nyakba akarnék hordani egy modot… vagy bármit, csinálnék egy bőr erszényt.
vagy pl.: fogsz egy megfelelő vastagságú és hosszúságú bőrt, félbehajtod, beszegecseled, bőr szállal befonod, és ráraksz egy nyakba akasztót. a bőrbe akár mintát is bele tudsz égetni. Szerintem baromi jól nézne ki. … legalábbis nekem. más lehet undorodna tőle.
Tudod mit tart az indián a ló bőrben és a magyar melós ?
Lovat?
Az indián igen a melós meg colostokot , hogy megtudja mérni a tartalmát hosszban mit kap prémiumba
Szerintem a hasitasi is jó alternatíva, több vapertárs használta már.
És nem kér kódot.
Mi az a prémium? Bocs de a szakrális dolgokba nem vagyok jártas.
Prémium az amit a főnökömeim kapnak ha jól dolgozom.
Prémium a munkás részéről mézes madzag .
Mostanában kevesen dolgozunk jól óra bérben vagyokunk úgy is .
Éves 400 óra felett a havi normál óraszám feletti rész 150% os . Ha úgy nézem ő kevesebbet kap 1 M el havi szinten amit mi viszünk haza több ízben . Patognija meg amúgy is kár mert van papírom arról , hogy túl dolgoztat MTK szerint találkozhatunk a munka ügyi bíróságon
Én inkább valamiféle övtáskára szavaznék. Nyakban himbálódzik meg nehéz is. Ha hordanék szíjat én övön tartanám, de mivel nem, így kézben vagy zsebben
Volt egy bőrtokom ami nyakba akasztható volt egy dani no6-hoz.Az első kormánymozdulattra feltekertem a kormányra…soha nem hordtam többet…
Eredetileg a felső-pakisztáni Prém szóból ered, és csak -70 Celsius fok alatt adható juttatás.
Más fordításban: “Majd ha fagy”.
Az nem elég ha a párom azt mondja hogy olyan vagyok mint egy jeti?
Miért érzem azt hogy nálatok sem jobb a vezetőség mint nálunk?
Mert egy alomból valóak . Hitler volt az apjuk Chaucseszku melleinnnevelkedtek és Stálin meséire aludtak + egy kis Szálasi .
Annyi de annyi szabad idejük van(reggel egy M0 hosszúságú csíkkal kezdik), hogy elszakadtak a valóságtól és úgy gondolják te nem akarsz dolgozni persze ne felejtsük hogy lopsz is .
Ja egyetemen vagy főiskolán ajánlják a vezetői posztra pályázóknak az egó című könyvet na szerintem rosszul értelmezik mint Machivellit