Egy kis monológ. Akit nem érdekel, nem olvas. Elindultunk egy kis kiuccanásra a kisebbik fiamal. Kellene vinnem magammal egy szetet, de mit is vigyek? Kiderült, hogy a Bykákkal kapcsolatban egy kis fóbiám lett. Mint ahogyan @Zsolt68 írta, a kazánok megítélése egy nagyon pszichés dolog. Én például már azt sem nagyon értem, mi az értelme a sorozat összes darabját megvenni V1-től V9 -ig, meg még az SE-t is? Már nem merem kivinni az ajtón kívülre a V7-et. Amióta tegnap a harmadik összetört műanyag betekintőt fogtam a kezemben, ez van. Na de hát mit vigyek el helyette? A Dvarwok még nagyon újak. A Galaxies már megjárta velem Hévízet és Keszthelyt is. A Teslacigs Pokerrel alatta egész napot kibírt lé és áram töltés nélkül. Különben is hét élete van. Semmihez nincs 7 üvegpalástom, ezzel viszont akár még háborúba is mehetek, ha a tartalék üvegeket is magammal viszem. A V8 csak nem akar hazajönni. A fiacskám azt mondja, már nem tudja hová tette. -" Meg különben is ki akartad már dobni, minek neked annyi ? Akkor legaláb a dobozát a tartozékaival együtt legalább elvinné, de azt sem akarta. Nem tudom, hogy honnan veszi, hogy kidobnám, nem mondtam én neki soha olyat. Azért árválkodott csak a polcon, mert az a buta ötletem lett, hogy a Siren-re is rá kell valahogyan tenni a pocakos üveget. Ez nehezen, bár kettő darab O-ringgel az alján, sikerült is. Ezzel viszont megnőtt az esélye is annak, hogy megfolyik, ha az egyik gumigyűrű félrecsúszik. Szóval a fiacskám, mivel látta, hogy a Byka alatt nincs mod, ezért azt kérte el. Még egy kis dühöngés hadd férjen bele : Az Innokin Z80 nagyon jól működik, csak egy dolgot nem értek: 1 töltés 1 tank elszívása. Kicsit gyorsan merül. A Swag2 csak kiírogatja néha már 80 % -nál, hogy “Low battery”, (Ló az eszed tokja, ezért újraindítalak, és megjavulsz.) de azért mégis kétszer annyi ideig bírja. Ugyanazokkal az akkukkal. Azok a döglött modok, meg képzeljétek, amik mechanikussá lettek átalakítva, egy teljes napot kibírnak végig egyetlen töltéssel 2 Amperórás akkukkal. Szóval minél több benne az intelligencia, annál rosszabb a hatásfoka a készüléknek. Ez érdekes.
Nem tudom Feribá mit csinálsz a palástokkal, nekem 4 év alatt 1 üveget sikerült eddig kinyírni, mert szétszedéskor nagyon összenyomtam, az is klón volt.
Ha választanom kéne mivel menjek ki a lakásból, az biztos egy bájka lenne.
Igen, de részedről ez csak elképzelés, te sosem mész ki. Az égett vattákat is házhoz rendeled a szenesdrótos sráctól.
Csak vattázáshoz szedtem szét. Visszatekeréskor 2 ujjal, nem hiszem, hogy olyan erősen tekertem volna be, de mégis, akkor reccsent a műanyag. a Hosszú palástja még ép, a teljesen műanyagok is, de azt hiszem, a V8-é is jó bele, hiszen csak a fém rész csavarmenetje fordított. Csak azt nem tudom hogy a V8 hazajön -e valaha? Mert akkor kellenek azok a tartalékok ahhoz, különben átszerelem az egyiket a v7-re és úgy teszek, mintha nem történt volna semmi. De azt nem tudom, a V8 hazajön- e valaha? Vagy a gyerek elviszi -e innen valaha annak a tartozékait is?
Jó, de ha kimennék, akkor biztos.
Mondjuk a prime a fém palásttal is elég jó kombo.
1,: Úgy vettem. 2.: Rá volt szorulva, gumikesztyűs leszedéskor letört a menetes rész. 3.:Amikor betekertem voltam “túl erős” pedig nem éreztem, hogy megszorul, csak forgott és forgott, még a menetes rész nélkül is csak forgott.
Eddig 1 tank palástját sikerült eltörnöm, mondjuk abból 2-t. Az aspire nautilust. Az első kiadást. Mondjuk az meg sem lepett.
Mondjuk nekem ilyen elcsökevényesedett programozó karjaim vannak, azzal én egy perecet sem török el.
Üveget csak kombinált fogóval bírtam eltörni újonc koromban. De ezek a műanyagok, akár 2 ujjal is… Mi a falvastagsága? 0,3 0,4 milliméter? Nagyon vékonynak tűnnek.
Elterjedt hiba, hogy mindent ezerrel rá kell szorítani…nem kell. Én 2 ujjal erőltetés nélkül csavarom össze a dolgokat és szétjönnek törés, feszegetés nélkül is. Persze létezik iparihulladék minőség is…azt kerülni kell mert az olcsó lesz a drága.
Az a leírhatatlan, kimondhatatlan nevű Htulu (Chtulhu) való nekem, az páncélozott. mindene csak acélból van. Csak éppen kicsi. Idehaza biztosan sokat lesz a kezemben. Ráadásul még csak nem is menetes, csak lehúzós.
De miért ? Van elég kazánod ! Dobd ki a p@csába ! Használd ami működik,ne suszterkodj !
@Peva71 gyere légyszi
Feri bácsi. Ha megengeded,lenne egy ötletem amivel áthidalod a problémákat egy életre. Vegyél/szerezz/csinálj egy squonk mod-ot,és az általad birtokolt rda-kkal nagy nyugalomban, élvezetesen gőzölgetve éled az életed. Jókat mosolyogsz majd, mikor olvasod itt, hogy éppen ki mivel kapta derékba a hímtagot, tudván, hogy veled ilyen balesetek nem történhetnek, annak ellenére, hogy semmit nem adtál le a minőségből. (Az stng pinjét előtte fúrd ki) Ötletemben semmi cinizmus vagy rosszindulat,csak csupán a józan ész!
Nem értelek, van még hozzá 5 darab gyári, eredeti palást, ha a V8 - éit is hozzá számolom. Mi itt akkor a gányolás?
Itt vagyok @Zolika nagy levegő
Feri, nem tudom milyen beállítással használod a z80at , de az biztos, hogy nálam nem egy tankot bírt ki az akksi
2-3 tanknyit bírt egy akksi, igaz én 3-4 ml-es tankokat használok
En csak ket eve nyomom es egy darabot se soha,a dwarvok pedig mar pattantak vissza tobbszor is masfel meter magasrol a nem igazan vedett testukkel…
Nem ezt írtam csak annyit hogy ne csereberélj ,hanem használd ami működik .
Maradnék tisztelettel.
Szerintem minden tankra lehet készíttetni fémpalástot…az nem reped, cserében nem is átlátszó. Másik megoldás (drágább) a squonk mod használata, bf pin-es rda-val.
Amatőr…