Viszont én csupa hasznos dolgot küldtem.
MOD, huzalod is van bőven(Ni80 28GA). Csípőfogó, kerámia csipesz.
A Knipex csípőfogót nem adtam el, szerintem csak én vagyok annyira elvetemült, hogy egy 7.000Ft-os fogóval vágom ezt a vékony huzalt, meg egy 5.000Ft-os Fiskars varróollóval a vattát.
Annak idején mikor kezdtem én is az rta vonalat, nagyon sokat bénáztam. De rengeteg segítséget kaptam itt, mindenkitől… azóta nincs gondom…
Tényleg, ha már itt tartunk van egy MOD-om, ami még nem kelt el.
Nem is rád gondoltam
Nézzd mi hentereg itt velem!
Vettem dl kazánt 2 aksis moddal,mert az kezdő, meg 70-30 lötyit 3÷ ,azt nem tudtam mi van
Ja hogy amúgy a dl nem az én világom meg amúgy desszert mániás vagyok és a porlasztó egy fél vagyon hozzá?
Amúgy a hatásotokra már szeretem a dohányost is,de a legelső egy szörnyű lötyi volt amiből 100ml be is lett keverve
Akkor még nem is láttál mindent…
Pityu nekem meg lesz egy kazánom amihez nincs modom
Meg ha így folytatom akkor egy k.va dühös férjem aki letiltott a vásárlásról amúgy
Szia! Nekem csak egy 16 milliméteres törpike Dvarw klónom van, ami szerintem a legjobb ízű az eddig próbált összes közt. Csak nézek, amikor valaki beleveri a csúfot a nagyobb Dvarw -okba, pedig ennek is ugyanolyan nagy a mindegy faktora, mint a By-kák - nak, amiket viszont @Janos_Groszeibl istenít. Valóban kiváló tank volna a Byka, ha nem volna neki csavarmenetje a műanyagból készült paláston. (Ami az első megszoruláskor letörik) A Dvarwhoz lehetne kapni üveget is, csak a fiam szokás szerint csak igérgette, hogy rendel nekem.
Mi a baj Ferenc a te byka-ád nem ugyan az amit én istenitek.
Ja és van fém végű palást is…
Én nem tudok úszni. Hülye víz!
Lehet, hogy a klónok anyaga más műanyag, de már úgy vettem, hogy a betekintő törött volt, nálam meg a szín műanyag palást adta meg magát. Egy menet maradt az alján, az is csak azért, mert oda alulra egy kicsit vastagabb O -ringet raktam. Csak egyszerűen rá volt szorulva, és gumikesztyűvel is csak a menetes rész nélkül jött le.
Ezért nem a tank a hibás Ferenc.
Lehet kapni fém menetes palástot a klónhoz is…ha van majom azt etetni kell…
Azért megkérdezném a tervezőt, hogy miért a műanyag palástba teszi a csavarmenetet a világon egyedül? Ugyanis az össze többi gyártó a fém részekbe vágja a csavarmenetet, úgy tervez. Csak ezek a fehér oroszok ilyen furák. A léelzáró csap miatt.
Venni kell mást ami fém menetes.
Sok gyártó alkalmazza ezt.Ha nem boldogulsz vegyél fémet.
Sok kazán van még ahol a műanyag betekintő is menetes, így csatlakozik a fém alkatrészhez, ezekből áll össze tartály ugyebár. Arról, hogy már eleve meg volt fáradva a betekintő arról nem a tank tehet, sem a fehéroroszok. És szerintem Te sem.
Az eredeti egyébként nem törik? Mert az a műanyag betekintő már régóta panasz tárgya volt itt másoknál is, ha jól emlékszem. Akkor meg a klónozók nem tudják, milyen anyagból kellene készíteni.
Nekem egy sem tört el megvan az összes tankjuk több típusból is van több darabom is semmi gondom…
Lehet, hogy az eredeti tank palástját kellene hozzá rendelni?