Sziasztok! 22-es Dvarw mtlrta-hoz keresek egen foldon uvegpalastot, de nem talalok. Van valami infotok rola esetleg, hogy barmelyik masik tank palastja passzol-e ra? Vagy valahol lehet kapni, amit eddig nem sikerult megtalalnom? Minden megoldasnak nagyon orulnek.
Koszi mindenkinek. Arrol nincs infotok esetleg, hogy masik tank palastja passzolhat-e? Fasttechet ismerem, de jobb szeretnek minel elobb hozzajutni, de onnan is rendelek par darabot.
Hát gondolom ez a palást kompatibilitás könnyebb mint a kazán kombó ugye belső átmérő külső átmérő nyakánál és magasság. Külső átmérő falvastagsag függvényében csak le lógni tud esetleg de tömitve van . Össze kéne szedni ezeket a méreteket igaz nem rohonagal mindenki a farzsebében tolómérővel
Nekem van egy dwarv, copervape. Azaz klón. A csere palást még érintetlen. PEI vagy PC PALÁST, már nem tudom… Nem üveg… Már nem használom a tankot mert o-gyűrű csere kell neki. Nem foglalkoztam vele nagyon mert van más tankom is… Ha passzol rá akkor elkuldhetem. Csakhogy én Romániában élek…