Ha délpesten jársz az m0-áson adok én neked dvarw oringeket, van egy raklappal, valamelyik csak jó rá…
Ebben tudnátok segíteni? A pozitív rész melyik irányban kell benne legyen az aljzatba? Vagy ez mindegy?
Jó kezekben van,látom vigyázol rá.
A levegőző felé legyen a nyitott rész!
Összeraktam. Lássuk meddig fog működni. Elvileg megindult… SS316L 29ga sima szálhuzal, 2.5, magon 10 menet, 1.10 ohm, 10 watt… Ha mégsem fog menni, akkor szét szedem, lemosom, és be a szekrénybe. Amíg lesz új o-gyűrű…
Nem válnék meg egyiktől sem, mert nagyon a szívemhez nőtt minden kazánom…
Sajnos ez ilyen, vettem a fiamnak egy mtl fl klónt, egy hónapot használta és ment a szemetesbe! Össze gyűjtötte a pénzt és vett egy originalt, mert tetszett neki nagyon! Azóta boldogság van, 8-ezer ment a szemetesbe! Pedig én mondtam, hogy nem kell a klón, de nem hitt nekem!
Így is lehet nézni, de ha rögtön vett volna egy eredetit és nem jön be neki, akkor meg 10-15k bukik az eladásán. Szóval én nem sajnálnám azt a 8k. Szerintem highend tankoknál ésszerű dolog klónnal kezdeni annak, akinek a pénz számít.
Ne értsen félre senki !
Vettem én is klónokat,nem volt szinte semmi bajom velük.
Próbálkozni vettem ha nem jönne be akkor ne bukjak sokat,viszont én érzem a különbséget klón és eredeti között.
Hát amennyit kifizettél érte, én is érezném.
De értem amit mondasz és senkit se beszélnék le egy eredeti kazánról, én is tervezem, csak túl skót vagyok hozzá. Meg csóró.
En nem tudom de akkor lehet hogy mazlista vagyok.
3 dwarv-ot használok .
1 eredeti és 2 klón. Eggyik dvarw ommal sincs gondom.
Több hónapja használom őket és meg o gyűrű probléma sem volt.
Az egfyik klónnál volt jelölés probléma a műanyag csimli okdalára az ellentétes oldalra került a jelölés de kinga segítségével meg oldódott.
Ennyi.
Persze, igazad van ez is egy álláspont, ezért szép ez a szakma!
Kőművesnek háza ,suszternek cipője rossz,a vapernek legalább a kazánjai legyenek jók és szépek
Tudom,tudom "kiszólt a lyuk a gödörből "
Én is használtam évekig klónokat még oringet sem cseréltem egyik be se. Aztán vettem egy ataman v3-at, aminek a töltő nyílásai szarok voltak…szerencsére visszaadták a teljes árát. Aztán vettem yftk gyártmányt, abba is szarok voltak az oringek a töltőnél, szerencsére Barton Andris megmentett. Szóval elég lutri mit fog ki az ember, azért illúzióink ne legyenek, az a plusz pénz az nem csak a profit, amit kifizetsz, hanem mondjuk a minőségbiztosítás.
Sajnos az sem mindegy ki gyártja a klónt! Vannak silány utánzatok ez vitathatatlan, és vannak jó minőségűek is!
Az atamannal akkor ugy szintén mákom van.
Jó, hát jó sorba álltál, amikor a mákot osztották, ennyi.
De említhetném a taifun gtr-t, az is egy taliga fos, nem is használom, mert nincs elég nagy bicepszem a lékontrol állításhoz, ez van, programozó test.
Yftk 2 db és sxk a többi.
Probléma mentes mindeggyik.
Gondoltam rendelek egy taifun gtr-t de valahogy a gt one szimpatikusabb volt.
Még jó hogy nem rendeltem gtr-t.
A taifun gt one-nál szaladtam bele tank palást hibába.
Eddig ez volt a leg komolyabb gond egy klónnal.
Az én gtr- emmel nincs semmi gond ,patentül működik mindene és finom is gondolkodtam a One -on is de a feltöltés miatt nem vettem meg.
Bevallom hogy a feltöltesevel en sem vagyok kibékulve.
De az ize kárpótol.
Az irish black vagy bármilyen latakia a gt one ból izlik a legjobban.
Tekerés+vattázás egyszerűsége csillagos 5-ös.