Dvarw MTL FL

Az ss316.tal mikor én használtam 2,5, mag 7 menet ez kb ha jól emlékszem 0,8,ohm!! Szerintem intenzívebb az íz!! De ez is mindenkinek más!!

7 kedvelés

3 ohmig mehetnél, de ott drasztikusan romlik,.a legtöbb elektronika addig kezel.
Ha 1 ohm felé mész, szép lassan romlani fog a rámpaidő, felfűtés és hűlés, de ez huzal anyagától is függ. 0.6-1.2 ohm között van (szerintem) az optimális MTL tekerés. Karikában meg (szerintem) 4-7 menet, de deck befogadó mérettől is függ.
Túl sok fém - magasabb hőtehetetlenség.
Túl kevés - íztelenség, nagyobb th, de egyben kisebb maximális power. (Szerintem) :slightly_smiling_face:

10 kedvelés

A mai… 1.51 ohm 12 watt
Ka1 30 ga (0.25)2.5 mag 5 menet, fél 21700 akkuval a nap végén hajnali 3-tól

13 kedvelés

De a tahograf programot tartod ugye? Mert mindig elég korán kezded a napot.:blush:

5 kedvelés

Szigorúan 4.5 óra :joy:idővel itt nincs baj,inkább a súly ami miatt kell aggódni :smiling_face:

10 kedvelés

Műszak végére mind beépítésre kerül, vagy depózzátok a maradékot? :saluting_face:

6 kedvelés

Nyílászárók? :open_mouth:Bugyikat árulsz? :grin: Baxi, ez szép súly… :+1::open_mouth:

4 kedvelés

Szájzár? Azis nyílás!? :rofl: :zipper_mouth_face: :grimacing:

5 kedvelés

Július Szájzár :joy:
History Of The World Whatever GIF

(Hát, amúgy meg lehet puszilni az ablaküveget :grin:)

5 kedvelés

Mostan biztosan hideg, úgyhogy nem. :joy:

5 kedvelés

2 rétegűt, belülről :grin:

5 kedvelés

Kiszállítok csak,pár darab lesz oda,olyan 1200 darab :smiling_face:

6 kedvelés

Akkor, lesz oda néhány kanyar!!

5 kedvelés

Na végül nekem így ss316L huzal használatával ez lett ami elnyerte a tetszésem: 2x2.0 afc 3as magon hat tekerés 0,74 Ohm 19 watt. Mintha szinte ugyanazt adná így mint a podom.

8 kedvelés

Lehet jobb választás lett volna Dl rta.?

8 kedvelés

Szerintem is, nagyon valószínű!!

6 kedvelés

Még nem kizárt hogy lessz az is… Ez most egyébként megfelel az elvárásaimnak.

6 kedvelés

Végül is az a lényeg!! Ha neked megfelel, akkor minden jó!!

6 kedvelés