Rendben, köszönöm szépen a képeket és a tanácsotok, mindjárt nekiállok és később beszámolok
Köszönöm István, egy menettel rövidebb lett és széthúztam a tekerést, és a vattát is eléggé megritkítottam (lehet még bátrabban kell). A v9-nek határozottan jót tett, intenzívebb lett az íz!
Én 3 Dvarw klónt használok folyamatosan, illetve a lányom 2-őt (ez ad némi gyakorlati tapasztalatot). A jó vattázáshoz 2 dolog elengedhetetlen.
Először is Metallicát ajánlott hallgatni közben (kizárólag a Cliff Burton érában készül albumok megfelelőek - helyettesíteni lehet tetszőleges Megadeth albumokkal 1985-90 között), illetve nagyon fontos, hogy üveges Heineken sört kell fogyasztani. Én tartok attól, hogy nem megfelelő a zene, vagy neadjisten dobozos Heineken mindenféle malfunkciót (szivárgás, dry hit, stb.) okozna…
Én kérek elnézést
Én vagyok az ellenpélda erre,ilyen zenét nem hallgatok sőt sört sem iszok és NEKEM MEGYEN ezek nélkül is
Megnyugtató tanács arra az esetre, ha nincs otthon vatta meg huzal
Azt hiszem egyik soroddal sem tudnék vitatkozni…
Esetleg kiegészíteném még egy-két bevált dologgal: Slayer, Anthrax, Mort Subite
Sziasztok, na így egy nap után állíthatom, hogy jó lett, 0.9 körül, széthúzva, és a vattát meg jól megritkítva.
Köszönöm Nektek a hozzászólásokat! Nagyon örülök hogy itt ilyen segítőkész emberek vannak!
Korn, Slipknot, AC/DC, Iron Maiden-re is kiváló tekerni.
A fiam ül az ölemben és mesél kíválóan lehet felújítani rta-kat így…
A lányom 9 évesen már nem ül az ölembe mesélni, de, ha róla van szó, vagy játszani kell vele, inkább nem tekerek.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.