Lehet, hogy az építéssel van gond, mert nekem fele akkora levegővel sem melegszik.
Szerintem a vattázás a titka, nem szabad sokat használni, de jól kell eltalálni a pozíciót, mert különben meg folyik, mint az állat.
Folyni nem folyt, de ha kevesebb vattát tettem bele, hangos volt.
Tudom nem.hallgatni kell
Amióta ezt a bajuszt használom nem olyan vészes, bár a feleségem hangját még elnyomja mindig, de egyszer már volt olyan, hogy nem durrogott.
Hát én most a kedvedért beleszívtam. Hallottál valamit? Naugye, Meg kell tudni építeni
Volt, hogy én is elcsesztem, nem éreztem ízt, de akkor véletlen 1 menettel többet tekertem, meg a vatta is sok lett.
És te még hallasz valamit?
Egyébként azóta már van tripod 2 és most ez a rubik rta és szerintem simán hozzák a dvarwot hangban, ez az ilyen nagylyukú levegőzők tulajdonsága.
Hogy mondja kedveske?
A tripod 2? Nincs is hangja
Most nem vettem be a vicces bogyót.
Volt hogy nem volt íze nekem sem,de ha azt mondom napi használatban van akkor azt elvihetitek.
Csak most lusta vagyok kimenni érte.
Vatta a nyitja !
A “műanyag” tetejénél kell elvágni és lazán az etetőhöz tenni.
Legalább is nálam ez vált be .
Hát most beleszívtam és rögtön durrant is egyet a rohadék a kedvedért.
Mondjuk én a legnagyobb afc-vel használom.
Nekem az 1.2 van benne, és csak suttog
Igen, amióta én is így csinálom (nem tőled loptam, magamtól vagyok ilyen okos ), azóta tényleg sokkal jobb, előtte én is teletömtem vattával, ahogy kell.
Agyad vót az
Egyiknek sincs hanja…
Oké, magyarázátok meg nekem mit hallok.
A halk tank valahol az ataman v3-nál kezdődik, na annak nem volt hangja.
Hallom ahogy sűvít a levegő…olyan mint valami kompresszor.
Lehet lángol a tető, az ropog
Akkor nem tudod megépíteni…jól…
Tényleg furi,mert még a v9-nél is csendesebb nekem. Pedig annak sincs nagy hangja