Tegnap vettem egy Dwarv dl fl tankot .
Vettem hozzá ciology alien v2 3mm-es előtekert huzalt és cotton bacon prime vattát .
3x vattáztam újra, de sajnos nagyon tompa íze van ,szinte nem is érzek semmit .
Omerta -caravelle és pj empire-appfrl struddel aromát használtam 50/50es alappal .
Mindenhol azt olvastam ,hogy ez a tank nagyon jó ízeket ad .
Mit gondoltok ,mi lehet a gond ?
Én is nagy vasat hajtok a törpében 0,8-as átmérővel . De én is most kicsit furcsának pislogok élilyen hogy Alien van benne .
A baconnek kell kb 15 ml , hogy átadja az igazi ízeket türelemmel kell lenni . De ha gyorsabb íz visszaadására vársz akkor rendelje cotton cloud-ot
Dvarw-al keztem a vépelést és sokszor leraktam, aztán mindig elővettem és fokozatosan találtam meg a számomra megfelelő konfigurációt és sokat tanultam belőle. Számomra fontosabb az íz, mint a gőz és a takarékos, alacsony teljesítmény igény…
A Cotton Bacon vattának kell idő, hogy betörjön, az Alien tekercsben van sok vas, kívánja a teljesítményt és a tankban a legnagyobb airpin-t.
Én 28Ga-s ss szálhuzallal és 3mm-es Bp Mods vattával használom, 0,8 Ohm-on és 18-20 Watton és legnagyobb szellőzéssel. Nekem nem okozott még csalódást, folyamatos utitárs.
Ne add fel, a Dvarw jó tank, ha lenne vape iskola, elsőosztályos tananyaggá tenném, alaptantárgyá!
Nekem nem az fel széria van .
De sebaj nyuszika huzalt ajánlok mindenkinek és az legyen kanthal .
Az én bevált receptem 20 ga , 3 as mag , 4 tekerés 3mm afc , cotton cloud . Beitatod tadá .