Dvarw cl eredeti

A tankokról volt már itt egy-két eszmecsere, én is hozzászóltam párat a Dvarw mellett. Van néhány prémium tankom, még egy eredeti by-ka-t is beszereztem a clone mellé, mert “megütött”, ahogyan itt néhányan dehonesztálják az én favoritomat, és azt gondoltam, bennem lehet a hiba. Nem részletezem a kísérletezgetéseim, Kiemelem a by-ka tapasztalataim, s pediglen azért azt, mert úgy érzékelem, az itt egyfajta sztár. Nos, én kamionos vagyok, járom az Eu útjait. Az örökös rezonanciától a by-ka mindig megfolyik, nehéz, és ízben sem kápráztatott el, vagyis nem jobb, mint a dvarw. Az hozzátartozik, hogy 95%-ban RY69-et szívok, ami nem az, az csak annyiban más, hogy mentolt keverek még bele. A foglalkozásom adta lehetőségek, idő és körülmények nemigen teszik lehetővé a kísérletezgetést. A dvarw nálam nem folyik meg, nem szörcsög, bírja a zsebem még rakodás közben is. Kb. tíz perc alatt megvattázom, kényelmesen, 15, ha coil-t is cserélek. Én az állandóságot kedvelem, amit így megkapok. 35-36 év dohányzás alatt is csak három fajta cigit szívtam piros szimfónia, piros és arany marlboro-t, de… Meg tudom érteni és elfogadni, hogy mások másként szeretik. “Ízlések és pofonok” ugyebár…
Egyet viselek nehezen, ha nem ismerik el a szépségemet… :wink:

11 kedvelés