Meg mivel kezdő szett volt, nekem meg kellett tanulni azt is hogy ne erőből szívjam hanem csak annyira hogy a gőz bemenjen a számba.
Mintha kezdőként a túlzott szívással akartam volna működésbe hozni, és lehet hogy ez is okozta a liquid beszívódását a levegőző részbe.
Ha nem oldódna meg akkor jelképes összegért oda tudom adni a gtx go 40-et ami kipróbáltan nem folyik.
Én inkább építős tankokat használok szóval nincs akkora szükségem rá.
Van hozzá 3 db 0.8as pori is.
Ha most rendelnél porlasztókat akkor gondold végig… 1600 darabja a pori, szállítással együtt 7 ezer alatt nem nagyon úszod meg és még akkor se biztos hogy működni fog.
(Decemberi vétel, karcmentes, kb csak addig használtam rendszeresen amíg átszoktam vele)
Köszönöm szépen a felajànlàst, nagyon kedves tőled de nem szeretném a kistesójàt megvenni. Ha nem oldódik meg a probléma akkor nézek valami komolyabbat, nagy és erős gépet, kijelzőset.
Szerintem gyártási hiba lesz, nekem is go80 van, használtam 0.15, 0.3, 0.6 porlasztóval, 70-30 és 30-70 alappal is, egyikkel sem folyt. Sőt mivel a voopoo pnp porlasztó is kompatibilis, az is volt benne 0.3 és 0.6 és azokkal sem folyt. Próbálj rendelni egy másik podot hozzá, hátha azzal jó lesz.
Köszönöm a tapasztalatot és,hogy leírtad.
Màr megrendeltem rà egy màsik pod fejet ,vàrom,hogy megérkezzen. Remélem megoldódik ez a probléma.
Ma megérkezett az új pod és az új porlasztók a géphez.
Teljesen màs ezuttal a porlasztók kinézete, mert az eredeti csomagban feltünt,hogy nem làtni a vattàzàst bennük. Most pedig làtni. Plusz pénz behúzàs,de most jól működik, nem folyik,nem is tilt le. Nem is kell tekergetni a porlasztót benne és feltöltéskor sem szivàrog.
Első kép a gyàri porlasztó hozzà, mind a kettő ilyen fura volt.
Màsodik a mai csomagom.
Most szuperül megy a gép. Nem folyat.
Ennek orulunk. Akkor megoldodott.
Igen.Úgy tűnik megoldódott a probléma. A porlasztók biztosan hibàsak voltak.A pod nem biztos, de mindegy, abból van most egy pluszom,ha eltörném egyszer…
Podbol ugy is kell plusz mindig.
Még jól jöhet. De most az új van rajta,biztos ami biztos
Az a lenyeg, hogy mar mukodik.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.