Majd írj hogy sikerült-e megoldani, szurkolok hogy jó legyen ![]()
Varom en is az infokat.
Köszönöm. Vàrom az új porlasztó érkezését. De mégis melyik kellene hozzà, mert 0.2 gyàrilag. Most ugyan ezt rendeltem meg, de gondolom érdemes lenne màsikat próbàlni ![]()
Szerintem mindegy. Max a kisebb ellenallasu nagyobb teljesitmenyt ker. En biztos ilyen podokba 0,3 nal nem vennek kisebbet.
Gondolom dl-ezni szeretnél ha ilyen alacsony ellenállású porit vettél, meg a go 80 inkább arra lett kitalálva.
Én mégis egy kicsit magasabb ohm számú porit tennék bele, a 0.2 nagyon alacsony és ez is lehet gond. Nem bírja a pod mert az alacsony ohm számú porik könnyebben átengedhetik a liquidet.
Én is a 0.3-as porit venném, sajnos utána már rögtön a 0.6 jön ami nem tudom kompatibilis-e a go80-al.
Esetleg jót tehet, ha liquiddel vékonyan benedvesítitek előtte a gumi részeket. Mert ez építős tankoknál is működik.
Fogalmam sincs. ![]()
Nincs kijelző rajta. Led fények vannak. Zöldről ha kékre vàllt akkor kell kis idő neki, aztàn kékben is tudom hasznàlni. Pirosban még nem làttam. Szóval nincs magyar leíràs, ezt a színekre vàltàst,villodzó fényeket még tanulmànyozom.De segíthetnétek. ![]()
Elvileg mindegyik dtx porlasztó kompatibilis a 80- ashoz ![]()
Ha jól gondolom
három gyors gombnyomásra vált szint,vagyis teljesítményt. 3 V -3.3 V -és talán 3.7 V
De ez csak gondolom nincs ilyen készülékem
egy próbát megérne![]()
Próbàlkoztam vele. Zöldben van,hiàba nyomok 3* gyorsan,akkor is zöld. Ahogy merül majd az aksi, akkor jelzi villódzó zöld, azt hiszem 5- ször villog, hogy most kékre fog àt vàltani.Ilyenkor kell némi kis idő neki. Kéknél is van villodzó, de pirosban még nem làttam.Itt gyakorlatilag ha kéken villog,màr nem is tudom hasznàlni. ![]()
Zöld 70% -100%
Kék 30% - 70%
Piros 0% - 30%
Ez lett volna a másik találgatásom ![]()
Még az is lehet hogy kevés neki a 3000 mAh
a 0.2 pori azért kéri az erőt .
Igen,erre is gondoltam.Zöldben még elmegy a 0.2- essel.kékben màr nem tudom hasznàlni.
0.15 - tel elmegy kékben is. Ahogy tapasztaltam.
Nincs több porlasztóm ![]()
de csak nem kell mindig cserélgetni különböző szàzalékokhoz érve. Azért kérdeztem,hogy akkor melyik is kellene bele, amivel jól működik végig és làtom majd pirosban is ![]()
![]()
![]()
Tudom elvileg szettben árulják,de szerintem nem egy dl készülék sajnos,ahhoz kicsi a kapacitása a beépített akkunak.
Esetleg ne dl,hanem mtl pod fejet vegyél hozzá 0.8-1-1.2 porlasztóval,igaz így kevesebb lesz a gőz de jobban bírja majd a készüléked ha nem a nagy gőzfelhőket szereted fújni ![]()
Màr nézegetek màsik készüléket is bànatomban ![]()
De amúgy ez most tetszene,ha tudnàm normàlisan hasznàlni. Van egy cetli a porlasztókról, ez mind kompatibilis hozzà
, de akkor megmutatnàd mégis melyikkel menne jól nekem ez a gép?
En 0,6 vagy 0,8 at vennek bele.
Ha kompatibilis akkor nyugodtan vedd meg a 0.6os porit, nekem még az is belefért a szűk dl-be. És akkor nem fog azzal szórakozni hogy kéken nem működik.
Köszönöm. ![]()
Akkor ezeket megpróbàlom a következő körben.
Így lehet,hogy a folyàs,szivàrgàs is megoldódik majd ezekkel a porlasztókkal? ![]()
Köszi szépen a segítséget!
Mindenképpen meg fogom próbàlni a következő körben.
Én a 0.6-ossal jártam úgy hogy teljes erőből belenyomva (száraz, elmosott állapotban mert úgy jobban beleszorul) hagyta abba a folyást.
Liquiddel csak a felújítós tankok gumijait kenem, itt úgyis kidobod kb hetente a porit ezért annyira nem lényeg hogy a gumit ápold.
Lehet hogy csak én képzeltem be de mintha liquiddel átkenve könnyebben kilazult volna a porim. De mondom ez nem feltétlen igaz, ki kell próbálni mindkét módon.