Teljesen kezdő,új vagyok.
Decemberben átàlltam analógról Glo- ra és 2 hete vàltottam e cigire. “Sikeresen” vettem is kezdő szetteket magamnak.Joyetech widewick.Ezzel nincsen problémàm azon kívül,hogy a patronról nehezen lehet a szipka részt lepattintani, hogy feltölthessem liquiddel.
Ez tetszik,mert kicsi,praktikus, csíkzsebben elfér,szerintem gazdasàgos is. 2 ml a tartàly, egész napra kitart. Egy egész hetet is kibír az aksija.
Csak kimondottan a sima dohàny ízeknek szereztem ezt be magamnak. A legjobban hasonlít a cigarettàhoz szerintem.
Joyetech ego aio a màsik vàlasztàsom. Ez is azért,mert kicsi,praktikus.Szintén 2 ml a tartàlya, könnyen lehet feltölteni liquiddel amit ha nem tetszik könnyen kitudom cserélni ill, ebben hasznàlom a nikotinosakat. Nem sok jó tapasztalatot olvasgatok róla.
0.6 porlasztó van hozzà ami pattog mint a petàrda,kicsit félelmetes. Esetleg miféle màsik porlasztó kellene bele? Amivel nem durrog?
Aztàn bevàlasztottam magamnak egy nagyteljesítményűt is, a Dtx go 80 vaporessot. Nem talàlok sok véleményt róla de vagy kifogtam egy defektes szériàt vagy nem jól csinàlok valamit.De folyamatosan szivàrog. 50/50 - es folyadékot vettem hozzà. Kiereszti.
Cseréltem benne folyadékot sűrűbbet 70/30. Cseréltem benne porlasztót is. Gyàrilag 0.2 van hozzà. Làtom,hogy kompatibilis az összes dtx porlasztóval. 0.15 amit rendeltem hozzà. Azzal is folyat. Àllàsàban nem ereszt,de ha hasznàlatba veszem 1-2 óra mulva màr folyatja a liquidet ki.
Most egy teljes tank cserét tervezek. Hasznàlhatatlan így szàmomra.
Mit csinàlok rosszúl? Nem vette kedvem, csak kezdő szettnek kezdőknek ez nem frankó gép,ha mondjuk alapból mind ilyen.
Mi a véleményetek? Van tapasztalatotok róla?
Nem ismerem a keszuleket tankot, de DL folyasnal en is az 50/50 levesre gyanakodnek. Mint irtad 70/30 al is ugyan az a problema. Pontosan hol folyik meg a tank? Levegozon?
Igen , a levegőzőn folyatja ki, rà a készülékre ,kezemen csurog végig ill ahol a màgnessel csatlakozik a tank az aksihoz, ott àll a folyadék benne. Papírzsepire téve megfigyelés céljàból a porlasztónàl szivàrog.Ezt tekergetve benne addig - addig míg màr nem szivàrog ,tudom hasznàlni, még 5 órát is kibír folyàs nélkül.Aztàn kezdi elölről.
Meg valami jutott eszemben. Ha jol ertem allasaban folyik ha nincs hasznalatban? Ha nem hasznalod zard el a levegot. Feltoltesnel is zard el a levegot. Also levegozesu tanok feltoltesnel hajlamosak folyni a nyomaskulonbseg miatt, de lehet hulyeseget irok.
A zsepin àllàsàban mindig fordítottam egy picit el rajta amíg a szivàrgàs megàllt. De néhàny óra hasznàlat utàn elkezd újra szivàrogni , ilyenkor leblokkol, nem porlaszt.
Àllàsàban nem folyat. Hasznàlatkor kezdi el a szivàrgàst.Van amikor 5 óràt is bekapcsolva van, szippogatom pàrat jövet- menet és a nap màsik felében màr folyik. Vagy éppen az első 2-3 szívàs utàn màr le is blokkol mert érzékeli a szivàrgàst.
A vaporesso podba nem elég belepattintani a porit hanem erőből kell nyomni párszor hogy jól illeszkedjen.
Nekem a 40es széria van és ez oldotta meg a szivárgást.
És valóban, kedveli a sűrűbb liquideket, én 60vgs lötyiket szoktam használni benne 0.8as porikkal.