Vaporesso GTX GO 80

Sziasztok! Vaporesso GTX GO 80 eleve ilyen szenvedős folyós valami, vagy csak én vagyok hozzá béna? Szerda óta használom/próbálom használni de nagyon nem tetszik a tömítettsége. Hol felül folyik hol a levegő “csatornánál”, de ma reggelre már azt sem tudom hogy honnan de az egész lötyi kifolyt belőle. Ránézésre is elég hülyén van megoldva a töltőnyílás is, mert ott is simán tud ereszteni, na meg a fenti levegőző lyukacskánál is. Gumidugós megoldások jobbnak tűnnek. Másik dolog hogy sokszor fröcsög/köpköd, pedig szerintem nem szívom rosszul. Fontos hogy eddig eldobhatóst szívtam, úgyh elég új vagyok ezen a téren. 50/50 zárjegyes liquid, 1.2 MESH porlasztóval. Van hozzá egy 0.8 porlasztó is, de ha kicserélem akkor gondolom hogy onnantól az egyik úgy is kuka lesz mert nem hiszem hogy el lehet úgy rakni hogy később használható legyen. Most éppen tök véletlenül néhány órája nem ereszt sehol :smiley: Az a baj hogy így nem is nagyon merem zsebrerakni, mert valószínűleg csak a baj lenne belőle…

Szóval a kérdés, hogy lehet még ebből használható cucc, vagy inkább nézzek mást? És ha van valami más azt honnan?

4 kedvelés

Szia!

Mivel nem ismerem a készüléket, ezért gyorsan végigpörgettem két videót róla, két dologra tudok tippelni:

A membrános töltőnyílásnál előferdülhet az, ha túl gyorsan tolja bele az ember a levest, hogy a levegő nem tud kiszökni, és akarva-akaratlanul a levest betolja a kazántérbe = folyás. Ugyanitt, ha a membrán megsérül, megnyílik, akkor felül elengedi befelé a levegőt, és a leves egyszerű gravitáció mentén megkeresi a legrövidebb utat, ami jelen esetben a levegőző nyílás = folyás. (Ha esetleg az elektronika is kap belőle, akkor nem kérdéses, hogy kell egy új szett, de ne rohanjunk ennyire előre.)

A másik probléma, az 50/50-es leves lehet. A 0,8-as pori tud hőt generálni, a fém test megtartja, a leves konkrétan levessé válik. Használj 60/40, vagy 70/30 VG többletű levest.

Amit tudok javasolni: levest próbáld meg úgy beadagolni, hogy a tank fejjel lefelé legyen. Ha tele van, akkor papírzsepi elő, opcionálisan Szilvia, törölgesd ki rendesen, alul, aztán csavard be lándzsa alakúra, és felűlről dugd bele a szipókába, egészen, amig tudod, bele fog érni a kazántérbe, és a felesleges levest elszívja. Használd, nézd meg, hogy folyik-e, ha igen, nézünk egy jobb szettet.

Ha nem akarsz vele bajlódni, akkor Google a barátod, Ursa Nano S, vagy Pro. Filléres tétel, ultra kompakt, és nem folyik. (Ezt a mondatomat 4 kollégám lájkolja az irodában…)

6 kedvelés

Jelenleg 1,2-es a porlasztó, de mindenesetre használgatom azért hátha valahogy összebarátkozok vele. Közben egy heisenberg keverés érlelődik, bár azt is 50/50-be kevertem 14%-ban 4mg nikotinnal. Viszont kb 24 óra után nem bírtam ki és kipróbáltam, és vagy kell még neki idő, vagy egyszerűen sok lesz a 4mg, mert kicsit erősre sikerült a torokhatás így. Most hogy tanácsolod a 70/30-at, és valszeg sok a 4mg nikotin, jól gondolom hogy jól kalkulált VG mennyiséggel az arányt is eltudom érni, és a nikotin is csökken valamennyit?
Picit más téma: Az hogy zsebemben elfordul, vagy éppen autóban üléskor majdnem fejjel lefelé áll, az tud problémát okozni?

(Bocsánat ha nem jó helyen van a kérdés vagy valami, eléggé ismerkedős vagyok még azért a gőzöléssel és az oldallal is :D)

6 kedvelés

A VG-t jól mondod, igen, viszont aromát ne felejts el utána adagolni.

Töltés: ugye felül van rajta a töltőnyílás, szipókával lefelé legyen, a leves felfelé toluljon benne, ne lefelé zúduljon. Macerásabb bele szuszakolni, de egy fecskedő-tű kombó segíthet benne. Ha a membrán nem sérült, akkor menet közben édes mindegy, hogy hogy áll a tank, a vákum benn tartja a folyadékot. gond akkor van, ha szétnyílik, és beengedi a levegőt, vagy ha a kis kínai elve selejtesre gyártotta.

6 kedvelés

Szia ! Jó reggelt .

Én sem ismerem személyesen a készüléket ezért én is néztem 1-2 videót .. Én nem is mennék annál tovább , hogy ez egy nagyon elavult szerintem hibás konstrukció . Én mindenképp le cserélném .. egy modernebb , kisebb és hibafaktor nélküli Pod-ra .

Finom Gőzöket :heart:

7 kedvelés

Szia! Nekem az első vape-m Sky Solo Plus volt. Na az ugyanilyen ratyi volt.

És még linkelhetnék párat, de ott a kereső aki használja megtalálja. :grin: Gtx Go 80-ról is találni.
Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor azt javaslom csukd be a szemed és jobb kézzel bal vállad felett dobd el jó messzire! :wink:

5 kedvelés