Sziasztok! Vaporesso GTX GO 80 eleve ilyen szenvedős folyós valami, vagy csak én vagyok hozzá béna? Szerda óta használom/próbálom használni de nagyon nem tetszik a tömítettsége. Hol felül folyik hol a levegő “csatornánál”, de ma reggelre már azt sem tudom hogy honnan de az egész lötyi kifolyt belőle. Ránézésre is elég hülyén van megoldva a töltőnyílás is, mert ott is simán tud ereszteni, na meg a fenti levegőző lyukacskánál is. Gumidugós megoldások jobbnak tűnnek. Másik dolog hogy sokszor fröcsög/köpköd, pedig szerintem nem szívom rosszul. Fontos hogy eddig eldobhatóst szívtam, úgyh elég új vagyok ezen a téren. 50/50 zárjegyes liquid, 1.2 MESH porlasztóval. Van hozzá egy 0.8 porlasztó is, de ha kicserélem akkor gondolom hogy onnantól az egyik úgy is kuka lesz mert nem hiszem hogy el lehet úgy rakni hogy később használható legyen. Most éppen tök véletlenül néhány órája nem ereszt sehol Az a baj hogy így nem is nagyon merem zsebrerakni, mert valószínűleg csak a baj lenne belőle…
Szóval a kérdés, hogy lehet még ebből használható cucc, vagy inkább nézzek mást? És ha van valami más azt honnan?