A pénz az sosem elég. Mindig több kell. A baj ott kezdődik ha a pénzhajhászásban elveszted magad.
És én szeretem a black friday-t
Oké.
Nekem sincs bajom az “akciókkal” általában.
Amivel bajom van:
Rengeteg akció, melynek nagy része hazug, pszichésen manipulál.
Rengeteg szociális összetevő, ragasztott-foltozott ellátási lánc.
Normális, érthető és értékkövető bérezés helyett differenciálás értelmetlen szempontok alapján, továbbá rengeteg adható összetevő, pót-juttatás, ilyen-olyan utalvány, szociális és egyéb támogatás.
Szóval igazságtalan, szükségtelenül bonyolult, elavult és differenciált az egész.
Olyan meg a népmesékben sincs, főleg errefelé, hogy: hoppá, emberek, javultak a gazdasági mutatók, vagy valami jobb lett, ezért holnaptól ismét 250 a kenyér, 650 a PG, több hús lesz a párizsiban.
(De van sok valóságshow meg Muzsik TV meg ajándék krumpli, és gyűjteni kell kisgyerekek gyógykezelésére…ez utóbbi csak nagyritkán csalás, és még ritkábban lopják el).
A valós akciókat én is kedvelem
A Vapereket egyébként igazán azzal tudják földre küldeni, amilyen riogatást pl. az Elf(userált) Bar-nál elkezdtek. (Ha meglátjuk a kezedben, gumibot+50 ezer helyi bírság…).
Vagyis ,elmondása szerint, 32 cent lesz 1 ml alaplé. Ebből ki lehet számolni…
Nagyjából 40 percig dumáltam vele, ennyi ideig nem csak mutogat az ember…
Elveszik tőlünk
Ezzel kezdtem, és nem véletlenül. Ha félreérthető voltam, akkor elnézést, nem akartalak megbántani. Nem vontam kétségbe a nyelvtudásod.
No para a Flóravita.hu-n lehet kapni hektós tartályba
Zoli76 for president
Maximum Al Gore
Légy Tipper Gore és akkor megreguláznád a zenei kérdést
Maradok én Senki, csak ne engedjem a depressziót magamra mászni.
Majd lesz rosszabb
(Este morfondíroztam azon, hogy ebben a tetves NIC-ben is voltaképpen mo.kerül ennyibe? Illetve miért nem tudhatom, valós-e az erőssége. Apróságok, de mégse…)
Ha ugyanazt használjuk akkor nekem már 1ml is érzik ha több lett bele
Nem hiszem, nincs benne logika, itt paráztatjuk magunkat csak…nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás…a válasz az, hogy talán, de végleges?!
A németeknél én bármit el tudok képzelni…pár hete még zacskóba sz@rásra buzdítottak, ami 3 éve pont olyan irreálisnak tűnt mint most a 320€s alaplé.
Mivel németben kamionozok, igy szinte naponta kell tankolnom, (gázolajat), viszont a reggeli órákban 2.30-2.50 euró között vannak az árak, délutánra már 1.80 euró ugyanaz a gázolaj litere…szóval ott minden is lehetséges…
Percenként ingadozik az ár…
Valószínűleg igaz a történet, a cigaretta ára is emelkedik. És a cikkben szó van a vape termékekről is.
Ez azért dúrva. Nemrég emeltek így is, úgy fél éve.
erre csak ennyit tudok
Az emelést önmagában senki sem kérdőjelezte meg, csak a mértékét! 20 euróról 320 euróra. Mintha egy doboz 2 ezer forintos cigit emelnének 32 ezerre.
Na igen, bennem is ez a gondolat fogalmazódott meg!