Sziasztok!
Több mindent kipróbáltam már a vape világán belül, de még mindig vannak idegen vizek, mint a címben említett is. Most úgy döntöttem kipróbálnám.
Hallottam, hogy sokan fogyasztjátok, és hogy szeretitek, de azért megkérdezem. Mi a véleményetek róla (mondjuk azonkívül, hogy finom.) Esetleg összehasonlításképp, miben tér el a sima dohányostól?
De a legfontosabb kérdés, honnét tudnék beszerezni, lehetőleg 10-15 ml már kész liquidet? Nemtudom, hogy van-e ilyen ebből, de tényleg csak kóstolni szeretnék.
Ne tedd ! Menekülj !
Én nem preferálom nem a kazánonkénti vattázás miatt hanem mert nekem nem ízlik.
Ez csak az én véleményem,más meg szereti
Leginkább abban tér el, hogy ezeknek dohány íze van.
Kokszgyár az biztos.
Bekeverve én még nem láttam, szóval kénytelen leszel magad mixelni.
Nem minden esetben…
Vannak Pod versiok is azok ízben ugyan olyanok mint a nem pod versiok ?
Szerintem valamivel erőtlenebbek.
Nagyon haloványan @Deepfreeze!
Pl: - ADG Ultra - Latakia 60ml simán elmegy, egy tekeréssel…
Nem regenerálható kapszulákon és rendszereken való használatra alkalmas.
Köszönöm… Még én sem kóstoltam kivonatos Liquid-et. , de alapból a szintetikus “dohány” aromákat szeretem és minden nap fogyasztom .
Ha nem kell pár slukkonként újra vattázni ( sajnos én arra lusta lennék) még vonzóbb ,hogy mostmár kipróbáljak egyet … Egyszer biztos sor kerül rá … Előbb mint ,hogy @Paska kolléga gyümölcsös aromát szipkázzon
Pár dolgot leírnék erről.
Aromában lehet hozzájutni, neked kell bekeverni.
Különböző típusú és származási helyű dohány kivonatok keveréke.
Ízesítése is természetes anyagokkal történik ezért nem annyira hangsúlyos benne mint a szintetikus liquideknél.
Sokkal több időt (30-60 nap) kell vele várni amikorra beérik.
Az valószínű!! Kipróbáltam a gyümit, és úgy vagyok vele mit Zolika a a dohány kivonattal!! Ami nem megy nem erőltetem!! Én a gyümit enni a dohányt szívni elven vagyok!!