Dohány kivonatos liquid

Sziasztok!
Több mindent kipróbáltam már a vape világán belül, de még mindig vannak idegen vizek, mint a címben említett is. Most úgy döntöttem kipróbálnám.
Hallottam, hogy sokan fogyasztjátok, és hogy szeretitek, de azért megkérdezem. Mi a véleményetek róla (mondjuk azonkívül, hogy finom.) Esetleg összehasonlításképp, miben tér el a sima dohányostól?
De a legfontosabb kérdés, honnét tudnék beszerezni, lehetőleg 10-15 ml már kész liquidet? Nemtudom, hogy van-e ilyen ebből, de tényleg csak kóstolni szeretnék.

2 kedvelés

Ne tedd ! Menekülj ! :joy::joy::joy:
Én nem preferálom :blush:nem a kazánonkénti vattázás miatt hanem mert nekem nem ízlik.
Ez csak az én véleményem,más meg szereti :grin:

9 kedvelés

Leginkább abban tér el, hogy ezeknek dohány íze van.
Kokszgyár az biztos.
Bekeverve én még nem láttam, szóval kénytelen leszel magad mixelni.

6 kedvelés

Nem minden esetben… :waving_hand: :wink:

5 kedvelés

Vannak Pod versiok is azok ízben ugyan olyanok mint a nem pod versiok ?

4 kedvelés

Szerintem valamivel erőtlenebbek.

5 kedvelés

Nagyon haloványan @Deepfreeze!
Pl: - ADG Ultra - Latakia 60ml simán elmegy, egy tekeréssel… :waving_hand:
Nem regenerálható kapszulákon és rendszereken való használatra alkalmas. :+1:

6 kedvelés

Köszönöm… Még én sem kóstoltam kivonatos Liquid-et. , de alapból a szintetikus “dohány” aromákat szeretem és minden nap fogyasztom .
Ha nem kell pár slukkonként újra vattázni ( sajnos én arra lusta lennék) még vonzóbb ,hogy mostmár kipróbáljak egyet … Egyszer biztos sor kerül rá … Előbb mint ,hogy @Paska kolléga gyümölcsös aromát szipkázzon :hugs::heart::rofl:

6 kedvelés

Pár dolgot leírnék erről.
Aromában lehet hozzájutni, neked kell bekeverni.
Különböző típusú és származási helyű dohány kivonatok keveréke.
Ízesítése is természetes anyagokkal történik ezért nem annyira hangsúlyos benne mint a szintetikus liquideknél.
Sokkal több időt (30-60 nap) kell vele várni amikorra beérik.

6 kedvelés

Az valószínű!! Kipróbáltam a gyümit, és úgy vagyok vele mit Zolika a a dohány kivonattal!! Ami nem megy nem erőltetem!! Én a gyümit enni a dohányt szívni elven vagyok!! :man_shrugging:

6 kedvelés