Dohányos ízek

Csak kíváncsiság képpen! Milyen ízekre kell számítani dohányos aromáknál? Nagyon régről rémlik valami keserű vacak a 2017es évekből(első ecigi próbálkozás, tartott pár hétig és maradt az analóg) amúgy kb 20± évet dohányoztam összesen. Most ugye már abbahagytam manóval nagy küzdelem árán megtaláltam a manóhoz hasonló ízeket( ezért megint hála) már csak gőzölök gyümiket, de kíváncsi vagyok… Volt egy solub LKS aroma na az hányinger volt, a podfejet is eldobtam amiben volt…

5 kedvelés

Szia!
Ha rákeresőzöl, több topic is foglalkozott ezzel.
Pl.

8 kedvelés

A leszokásom után messzire elakartam kerülni a “hamutartós” ízeket és szerencsémre elég hamar rátaláltam a Discovery aromacsaládra a Journey-tól. Sokféle ízesítés, a száraztól a desszertig, műfajában szinte semmit sem kokszol, 3%-ban is kiadós és finom. Cserében szintetikus, un. dohányutánzat. Végig kóstoltam a palettát és 1-2 kivétellel mind a kedvencemmé lett.
Sajnos a gyártók belső konfliktusa ketté vágta a választékot, mára már néhány termékük “Goat” név alatt kerül forgalomba, de azonos tulajdonságokkal. Durvulás helyett ezt a márkát, a dohányos kategória biztos ismerkedési pontjának tartom.

13 kedvelés

Solub-tól ne is várj dohányhoz hasonló ízt, ők nagyon el vannak tájolva ezügyben (is).

7 kedvelés

Mondtam én a elfliq poszt alatt és jön a pisztácia :stuck_out_tongue_winking_eye: :see_no_evil: :joy:

7 kedvelés

Csak érdeklődöm hogy milyen ízekre kell számítani… Érdemes e kipróbálni vagy sem…

4 kedvelés

A desszertdohánytól egészen a hamutartósig előfordul bármi aroma téren.
De podba nem nagyon kellene mert 2 naponta cserélheted a porlasztót ha dohánykivonatot használsz.

8 kedvelés

Értettem. Akkor hanyagolom egyenlőre …

6 kedvelés

Tudok 1 nap/porlasztósat is :roll_eyes: tégyleg nem podmodbarát mind…

6 kedvelés

Attól még kipróbálhatod.
Elindulhatsz karamellt,mogyoró ízt tartalmazó leírásúban is…
Dobd be ide és talán van véleményünk róla.

6 kedvelés

Elvagyok a csodás gyümivel és hűsítéssel csak nagyon kíváncsi lettem mert gőzlérparaszt úr a youtubon olyan élvezettel gőzöl és beszél a dohányos ízekről, és más igazán érdekes embert nem is találok a témában videó formában, gyümölcs+hűsítés témakörben meg egyáltalán…

7 kedvelés

Nincs kinézett íz csak kíváncsi voltam hogy mit szeret benne mindenki mikor én az említettet majdnem kihánytam , és régről is valami gusztustalan keserű valami rémlik

5 kedvelés

Ő rtat használ,magának tekeri a clapton huzaljait,és kivonatot használ többnyire vagy amit szponzorálnak neki.

6 kedvelés

De biztosan vannak finomak…csak én félek tőlük :flushed:

6 kedvelés

Kivéve ugye ami desztillálva van, mert az pont pod barát.

8 kedvelés

Tudom, vannak olyan gyengébbek :grin::wink:

5 kedvelés

A latabaccheria- nak vannak podra kifejlesztett kivonatos aromái. Ursa nano-ban próbáltam őket. Számomra hatalmas csalódás volt, pedig nagy rajongója vagyok a la tabi kivonatosoknak. Minél hamutartósabb, annál jobb. Azonban a pod-os verziók szerintem meg sem közelítették a szintet. Csak egy édeskés általános liquid ízt éreztem, abszolút semmi, vagy esetleg nagyon minimális dohány íz, cserébe viszont tényleg porlasztó barát. Kipróbáltam belőlük vagy 4-5 fajtát, egyik sem jött be egyáltalán. Ezzel szemben a normál kivonatosok, számomra élen a baffometto-val, letehetetlenek. Meglátásom szerint számomra a pod-kivonatos aroma kombó működésképtelennek bizonyult. A szintetikus dohány aromák, amik porlasztó barátabbak a kivonatoshoz képest, messze elmaradnak ízben az általam elvárttól. De ugye nem vagyunk egyformák. Sokan szeretik azokat is.

10 kedvelés

Ez az az ominózus pisztácia :wink: Szerintem van itt pár ember, engem is beleértve, aki sosem fog desszert-dohányt szívni felkiáltással indult neki, majd csak csak megrendelte ezt, mert a többiek ódákat zengtek róla és úgy maradt :wink: Don Cristo Pistachio

10 kedvelés

De az is biztos, hogy ez sem lesz a pod felhasználók leghűségesebb társa. Úgy kokszol, mintha muszáj lenne :laughing: (és simán megéri, mert finom!)

11 kedvelés

Ha több napra megyünk fellépni, csak akkor viszem, ha még indulás előtt frissen tekerek :see_no_evil: :joy:

9 kedvelés