Csak kíváncsiság képpen! Milyen ízekre kell számítani dohányos aromáknál? Nagyon régről rémlik valami keserű vacak a 2017es évekből(első ecigi próbálkozás, tartott pár hétig és maradt az analóg) amúgy kb 20± évet dohányoztam összesen. Most ugye már abbahagytam manóval nagy küzdelem árán megtaláltam a manóhoz hasonló ízeket( ezért megint hála) már csak gőzölök gyümiket, de kíváncsi vagyok… Volt egy solub LKS aroma na az hányinger volt, a podfejet is eldobtam amiben volt…
Szia!
Ha rákeresőzöl, több topic is foglalkozott ezzel.
Pl.
A leszokásom után messzire elakartam kerülni a “hamutartós” ízeket és szerencsémre elég hamar rátaláltam a Discovery aromacsaládra a Journey-tól. Sokféle ízesítés, a száraztól a desszertig, műfajában szinte semmit sem kokszol, 3%-ban is kiadós és finom. Cserében szintetikus, un. dohányutánzat. Végig kóstoltam a palettát és 1-2 kivétellel mind a kedvencemmé lett.
Sajnos a gyártók belső konfliktusa ketté vágta a választékot, mára már néhány termékük “Goat” név alatt kerül forgalomba, de azonos tulajdonságokkal. Durvulás helyett ezt a márkát, a dohányos kategória biztos ismerkedési pontjának tartom.
Solub-tól ne is várj dohányhoz hasonló ízt, ők nagyon el vannak tájolva ezügyben (is).
Mondtam én a elfliq poszt alatt és jön a pisztácia
Csak érdeklődöm hogy milyen ízekre kell számítani… Érdemes e kipróbálni vagy sem…
A desszertdohánytól egészen a hamutartósig előfordul bármi aroma téren.
De podba nem nagyon kellene mert 2 naponta cserélheted a porlasztót ha dohánykivonatot használsz.
Értettem. Akkor hanyagolom egyenlőre …
Tudok 1 nap/porlasztósat is tégyleg nem podmodbarát mind…
Attól még kipróbálhatod.
Elindulhatsz karamellt,mogyoró ízt tartalmazó leírásúban is…
Dobd be ide és talán van véleményünk róla.
Elvagyok a csodás gyümivel és hűsítéssel csak nagyon kíváncsi lettem mert gőzlérparaszt úr a youtubon olyan élvezettel gőzöl és beszél a dohányos ízekről, és más igazán érdekes embert nem is találok a témában videó formában, gyümölcs+hűsítés témakörben meg egyáltalán…
Nincs kinézett íz csak kíváncsi voltam hogy mit szeret benne mindenki mikor én az említettet majdnem kihánytam , és régről is valami gusztustalan keserű valami rémlik
Ő rtat használ,magának tekeri a clapton huzaljait,és kivonatot használ többnyire vagy amit szponzorálnak neki.
De biztosan vannak finomak…csak én félek tőlük
Kivéve ugye ami desztillálva van, mert az pont pod barát.
Tudom, vannak olyan gyengébbek
A latabaccheria- nak vannak podra kifejlesztett kivonatos aromái. Ursa nano-ban próbáltam őket. Számomra hatalmas csalódás volt, pedig nagy rajongója vagyok a la tabi kivonatosoknak. Minél hamutartósabb, annál jobb. Azonban a pod-os verziók szerintem meg sem közelítették a szintet. Csak egy édeskés általános liquid ízt éreztem, abszolút semmi, vagy esetleg nagyon minimális dohány íz, cserébe viszont tényleg porlasztó barát. Kipróbáltam belőlük vagy 4-5 fajtát, egyik sem jött be egyáltalán. Ezzel szemben a normál kivonatosok, számomra élen a baffometto-val, letehetetlenek. Meglátásom szerint számomra a pod-kivonatos aroma kombó működésképtelennek bizonyult. A szintetikus dohány aromák, amik porlasztó barátabbak a kivonatoshoz képest, messze elmaradnak ízben az általam elvárttól. De ugye nem vagyunk egyformák. Sokan szeretik azokat is.
Ez az az ominózus pisztácia Szerintem van itt pár ember, engem is beleértve, aki sosem fog desszert-dohányt szívni felkiáltással indult neki, majd csak csak megrendelte ezt, mert a többiek ódákat zengtek róla és úgy maradt Don Cristo Pistachio
De az is biztos, hogy ez sem lesz a pod felhasználók leghűségesebb társa. Úgy kokszol, mintha muszáj lenne (és simán megéri, mert finom!)
Ha több napra megyünk fellépni, csak akkor viszem, ha még indulás előtt frissen tekerek