Hat de te mondtad,hogy 5 százalék alatt nem is érzed az ízét …akkor mégis hány százalékban keversz egy inawerat,journey-t,ha nem az ajánlott felett?
Van ára felétek rendesen! 8-10 euróért rendeltem darabját! Nem tudom, szoktál-e járni az M3-as bevezetőjén,ha igen, és munkaidő után, akkor szólj, meglátogatlak, és a vendégem vagy egy baffomettora.
De csak egyes -egyedül az Inaweráknak. De mivel azt nem is szívok, ezután már nem is keverek. Csak most szántam rá magam hogy a kukába dobjak egy ötezrest. De lehetett volna az 10000 Ft is. Mert azokon sem érzek semmi dohányt, de legalább nem undorítóak. Journeyt 2,5 százalékban szoktam az alattmég nem mertem. De gondolkodom, az 1,5 - 2 % is elég lenne, csak újra kiszámolni vagyok lusta.
Pedig egyszerű ezzel https://diy.vaperina.cc/
Journey 1max 2%(a felett szar kukorica íze van ahogy @Zoli76 mondta)
de hát ízlések és pofonok…
Én csak úgy fejben szoktam…
Akkor nem arulod el az Iw higgitasat?Journey-t nem probaltam meg de arra is ilyen 1% ajanlast lattam.Miert nem adsz valami uj szerzemenynek egyszer egy eselyt es inditasz az ajanlott mennyiseggel?Belerakni meg lehet de kivenni mar nem,azutan megszokod es minden iztelennek tunik.
Én is, mert a keverde pont fordítva csinálja. Azt, hogy az összes aromámból mennyi jön ki? Nekem inkább az kell, hogy egy fél, vagy egy decis palackba legyen a kész végerdmény, és ha a aromából kimarad, nem baj, majd legközelebb.
én az IW max5%-ban szoktam…
Biztos igazad van soha nem néztem a keverdét én mindig annyit keverek ami egy 10ml-aromából ki jön. Ha 1liter akkor 1liter…
Pont 5 % volt, de az nagyon … Írtam, és ne változtatok, ettől a cégtől nem veszek többet, mert semmi sem volt jó.
Nekedmásnak meg jó
Iw kapható a gyártótól is…
De ugye azt nem kell rám erőltetni, amitől hányhatnékom van? (Ez viszont is igaz.)
Ezt az egyet senki nem mondtamást viszont igen
Egyszer a kavesat kezdokoromban,amikor meg a cigitol halvany volt minden iz.Kevertem 60 milit 18-ba 5%-ra aztán kóstolás után meg ratoltottem 3 nic shot-ot
Ez nem állja meg a helyét! A keverdében, ha rányomsz az aroma felett a 10 -es számra, ott meg tudsz adni, akár 1 ml aromát is! Minden szám változtatható a keverdében!
Sajnos ez évekig eltart mire talál az ember jó ízt és megfelelő boltot ha az olcsót keresi az ember abból nem lehet jól ki jönni álltalában…én próbálok mindent a gyártótól beszerezni…
én is ilyen 24körül kezdtem ma 3-ast szívok…
Mondjuk nem aroma, de a wotofo gyártójától beszerzett mod-ot, meg tankot, drágábban vettem, mint bárhol máshol. Mondjuk ezen nem spórolok!