Sziasztok!
Mostanában nagyon megkedveltem a dohánykivonatokat jelenleg az azhads elixires aromáin masírozok át és eljutottam ab atakiához. A kérdésem ezzel az aromával kapcsolatos vagyis általában a latakiákkal. Azt szeretném kérni hogy, aki szív ilyesmit és jobban ért hozzájuk némi véleményt/tapasztalatot mondjon mert nálam majd 1 hónap után beérett és hát nagyon füstös és markáns lett (egyébként nagyon finom) csak nem vagyok benne biztos, hohy ilyennek kell lennie.
Keverés az azhads latakiájához:
50/50 alap
10%ban
Megfelelő helyen tárolva (sötét, hűvös és száraz)
Napi kevergetés
És 24 óra szellőztezés
Lehet hígítok majd rajta.
De a gyártó 10%ban ajánlja de akkor az íz amit kaptam jó irány.
Köszönöm a segítséget.
Na ez jól hangzik!
Rá megyek majd megkedveltem ezeket az ízeket nagyon.
Köszönöm.
Ez kedves köszönöm szépen
Ha járaok arra összebeszélhetünk
És ha úgy van én is viszek pár ízt
Nekem van latakiam, kB 6 hónapos, és kegyetlenül füstös! A 10% szerintem is túl intenzív.
Sziasztok!
M-type nálam is folyamatos aduász,viszont van aki próbállta a Bitter Nut-ot mennyiben térhet el ízben?
Hali.Bocsi,hogy beleszólok,de az inavera
symphonit ki ne hagyjátok ki,valami isten király,pedig elég válogatós vagyok,ami a dohányos ízeket illeti
Az Al Carlo Macchiato Brew és a Blended Red Berries járt nálunk. A tejeskévé nem lett a kedvencem, de a piros bogyós számomra is meglepően kellemesre sikerült. Az édes íz a macchiatoval ellentétben kevéssé ölt bántó mértéket, érezni a gyümölcsöket is, mintha kicsit túltolták volna a málnát. A kokszolási faktor jelentős, én a szomszéd ház “kémény felülvizsgálata” során sem mertem használni, nehogy miattam maradjanak fűtés nélkül, mit lehet tudni…
A Don Cristo Pistachio csillagos ötöst kapott tőlem (ez persze szubjektív ) valódi pisztácia íze miatt. Semmi marcipán, semmi mandula, semmi mű íz… Ezt nem tudom máshogy leírni, “szivarízű” dohány és roppanós pisztácia. Az édesség azon a kényes határon egyensúlyoz (nálam sikerrel) ami miatt talán érdemes kipróbálnia annak is, aki kevéssé rajong a desszert ízekért (pl. én ).
@anon40018559 azok alapján, amit mondtál az íz vilagodról, a Don Cristo-tól, a Don Cristot merem ajánlani, nem túl erőteljes, nem tolakodó, édeskés, és nagyon finom!
@anon40018559 vagy gazdaságosabb kategóriából az Inawera Gentleman ami földimogyorós enyhén dohányos édeskés,nekem 10% ba lett nyerő,de neked valszeg 5%ba menne.
Nem rég kezdtem el dohányos ízeket szívni, van kettő Journey ( Grampa’s Cream, Discovery RY4) amik egészen kellemesek számomra és nem volt semmilyen fura mellékíz viszont a Black Note Kentucky valahogy nem szimpatikus. Még nem kóstoltam mert elvileg érnie kell de már a szaga sem tetszik amit nem is tudom mihez lehetne hasonlítani. Mint amikor az újonnan vásárolt cipőt kiveszed a dobozból vagy valam hasonló Jó lesz ez később?
Baráti körben van aki rajong érte, de dobozszagról eddig nem esett szó. Rákérdezek, és ha jön válasz, jelentkezem!
Kíváncsian várom. Tényleg nem tudom mi ez a fura műanyag szag. Lehet hogy a flaska miatt van? Mert az biztos hogy semmilyen dohányos illatot nem érzek és szerintem ezzel más is így lenne ha megszagolná…
Megjött a válasz. A bekevert liquidnek nem volt kellemetlen illata, egy fura, túlságosan kesernyés háttéraroma pár napig érezhető volt, de később eltűnt. A csomagban kapott “gyári” flakszi viszont ment a kukába, mert kimoshatatlanul “konténerszagú” volt. Hogy a konténer és a műanyagszag azonos-e, sajnos nem tudtam megfejteni.
…kis kiegészítés: ízben és illatban is megjelenik egy rosszul füstölt csemege szalonnaíz, ami hasonlíthat a műanyagra, de ez az érlelés során megszűnik.
Lehet átöntöm egy másikba akkor mert egyre jobban gyanakszom a flaskára Csak az a baj hogy azon kívűl viszont semmi mást nem érzek egyelőre
Sziasztok!
Inawera dohányos aromái közül ki mit ajánlana! Állandó ízem az 555 Gold amit 65/35 9-es alapba keverek! Szinte színtelen, kellemes illat és akkor cserélek tekerést mikor már úgy érzem hogy ideje lenne és nem 1-2 naponta mert széttégett a vatta! Szóval nem édes, nem büdös, nem kokszolós aromát keresek! Kimondottan a fenti hozzászólásokban említett Symphony ill. 7 Leaves aroma érdekelne! De jöhetnek más gyártók aromái is!
Symphony és a 7 Leaves bekeverve a színe milyen? Száraz dohányos vagy édes ízek nyerhetőek ki?
Szuper köszönöm! És még a Symphonyról nem írtál. Annak a bekevert színe? Az is hasonló mint amit a képeken látni?
Szuper! Köszi kipróbálom őket! 2-3 hónapja ráleltem az Inawera 555 Goldra és zseniális ízvilág, nagyon gazdaságos aroma! Eddigi állandóm az Al Carlora mérföldeket ver! Így bekóstolom a többi dohányos aromáit is az Inaweranak. Ha nem kóstoltad a Solub Tabac Grand Pere aromát mindenképp érdemes! Nagyon finom, kellemes illat, nagyon korrekt bekevert szín! Nem kokszol és szintén elég gazdaságos!