Sziasztok!
Mostanában nagyon megkedveltem a dohánykivonatokat jelenleg az azhads elixires aromáin masírozok át és eljutottam ab atakiához. A kérdésem ezzel az aromával kapcsolatos vagyis általában a latakiákkal. Azt szeretném kérni hogy, aki szív ilyesmit és jobban ért hozzájuk némi véleményt/tapasztalatot mondjon mert nálam majd 1 hónap után beérett és hát nagyon füstös és markáns lett (egyébként nagyon finom) csak nem vagyok benne biztos, hohy ilyennek kell lennie.
Keverés az azhads latakiájához:
50/50 alap
10%ban
Megfelelő helyen tárolva (sötét, hűvös és száraz)
Napi kevergetés
És 24 óra szellőztezés
Szia! A Latakia alapból füstös, száraz íz. A legtöbb dohányost 3-4 %-ban ajánlják keverni, érdemes lenne neked is ekörül kipróbálni.
Lehet hígítok majd rajta.
De a gyártó 10%ban ajánlja de akkor az íz amit kaptam jó irány.
Köszönöm a segítséget.
Igen, az AE 10 %-ot javasol, de azt még tudod sűriteni. Ajánlanám neked a TPA M Type aromát. Igaz, elég megosztó, mert van, aki imádja, van, aki nem tudja elszívni. Ő is egy száraz dohányos aroma.
Na ez jól hangzik!
Rá megyek majd megkedveltem ezeket az ízeket nagyon.
Köszönöm.
Szívesen!
Most néztem, hogy Palotai vagy, ha esetleg Óbudán jársz, kóstolót is tudok adni…
Ez kedves köszönöm szépen
Ha járaok arra összebeszélhetünk
És ha úgy van én is viszek pár ízt
Nekem van latakiam, kB 6 hónapos, és kegyetlenül füstös! A 10% szerintem is túl intenzív.
Én az Inawera Latakiáját kevertem 3%-ra, és nagyon kellemes volt. Sajnos, azóta nem jutottam hozzá. Most Inawera 7 Leaves-em és TPA M Type-om van, mindkettő 3%- ban keverve. Nagyon finomak!
@Tibor_Varga az inawera aromái jók nekem tőlük az usa mix jött be nagyon dohányos vonulatból azt kóstoltam tőlük. Nem dohányosból is van néhány ami bejött
A 7 Leaves-t most próbálom/próbálnám. Mennyi idő kell neki az éréshez?
Én 2 hetet mondanék, mondjuk, már 1 hét után szívtam…
Köszi szépen ! Egy hét után tegnap próbáltam, érdekes ízvilág, tetszik. A másik dohányos aroma amit mellette próbálok a Pyramid, ami inkább édesebb dohány, szintén kedvenc
.
Ha szereted az édes dohányt, próbáld ki az Al Carlokat…
Sziasztok!
M-type nálam is folyamatos aduász,viszont van aki próbállta a Bitter Nut-ot mennyiben térhet el ízben?
Azzal kezdtem a dohányos ízeket. A fahéjasból és a macchiatoból van is itthon .
Hali.Bocsi,hogy beleszólok,de az inavera
symphonit ki ne hagyjátok ki,valami isten király,pedig elég válogatós vagyok,ami a dohányos ízeket illeti😁
Szia! Az is hamarosan érkezik az 555, Maxx Blend, Desert Ship, Ry4 dohányos aromákkal együtt, illetve a bodzás ízüket is letesztelem. Egy jó darabig most elleszek
.