Janiiiiiii!!
Én simán most is Inawera - azhad párost tolok
De csak egyes egyedül az Inawerával? Nekem csak azok borzasztóak. Az összes többi vagy elmegy, vagy nagyon jó. Minden más ízlik nekem, még az annyira megosztó TPA M-type is elmegy. Csak az nekem inkább Gin-tonicos, és nem dohányos, de legalábbis fogyasztható.
De eddig amiket olvastam az mind olcsó és számára “szar semmi ízű”aroma volt .
Akkor Azhadot kell venni három kötőjel ötezerért problem solved
Pont ezt írtam az előbb: hármasával -négyesével rendeltem a szemetesnek. Ugyanazon az áron igaz csak egy-egyet, de normálisat vehettem volna. Ha veszek melléjük Journey RY4-et, akkor talán időben is kibírom ugyanaddig. Ha a “nagyon” drágák elfogynak, Journey Discovery is mehet helyette.
Akkor azt kell venni ! Nem az olcsóbbakat.
Kipróbáltad az olcsó kategóriásakat ami neked nem jött be,másnak viszont igen.
Ezért jó próbálkozni mindenféle ársávban az aromákkal is mint a kazánoknál ugyanez a helyzet.
Az m type az nagy kedvenc nekem és elárulom makk íze van.Nem tudom milyen lehet más márka dupla-tripla koncentrációban belélegezve ,ugyanúgy ahogy az Inawerat se tudom.Lehet ez amugy már a tüdőnek se egészséges.
Valamiben tévedsz. Bekeverni sohase szoktam a ajánlottnál erősebben, de a frissen vásároltba igenis beleszagolok, belenyalok. Úgy érezni rajta, valóban mi is van benne.
M type nekem is be jön bár egész nap nem tudom szívni . Ami ugyan az mint az mtype az a SaintClouds Valparaiso…
https://vape42.hu/kategoria/azhads_elixirs.html
innen tudsz válogatni ami neked ízlett és 20000 fölött ingyen van a szállítás amit nem nehéz elérni ezekkel az aromákkal
Dohányosba a legjobb márka szerintem a…TVGC aromák…
Fogok is. De addig egyelőre dőzsölök abból, amit küldtetek. Utána meg pont onnan, és pont azokat terveztem rendelni. (Virginia, Kentucky, Latakia, ezekkel kacérkodok.Van ott sok, de szerintem azok lehetnek az enyémek.)
EnnyiÉn is azhadot nyomok ,heti két tankot mert rühellek tekerni .Amúgy meg marad a gané olcsó Inawera,TPA,Lpv
Amik most nagyon be jönnek és kevésbé kokszolnak azok a TNT…
Nekem is ízlenek,de azok nem kivonatosak és “olcsó” az meg tudod nem jó akárkinek csípős hangulatom lett kicsit most hol van már a nyugtató nénim
Ja az engem nem érdekel, hogy kinek jó vagy nem vagy hallgat rám vagy nem vagy vesz klónt vagy nem ma leszarom napom van…
Azokat nálunk is lehet kapni online shoppokban. Viszont jo borsos ára van. Kb 15-18 euró, a 10 ml aroma…amugy biztos h megvan a hatása is.
Ki az aki bántani mert téged…?
Ma nincs bírás senkivel,kemények vagyunk
Senki nem bántott csak ilyen napom van…