Dohány aroma

Amugy koszi Ferenc ,ennyit egy nap utoljara egy eve nem forumoztam.Béke​:slightly_smiling_face:

én is ott vettem volna az tuti…amit legutóbb vettem rta-át az is drágább volt ott ahol vettem+áfa+rohadt sok a szállítás de nem érdekel ha kell… :slightly_smiling_face:

De olyan jó :smiling_face:ugye ? Kis mosolyt csal az arcodra,neeeeem? :joy::joy::joy:

Még keresgélünk. Nem tudom, van -e egyáltalán olyan köztünk, aki már nem? Mert ő már megtalálta az igazit? Azt is írtam, amit küldtetek, azok jók. Egyetlen bajuk az, hogy mindegyik másik ország, másik bolt. (Most felejtsük el, melyikük mennyire drága.)

Nyugodtan kérdezz hátha mi tudjuk már valamennyire mit hol rendelj :smiling_face:

Black Note Virginia. Mostan abba vagyok beleesve, amíg ki nem szárad. De gondoltam, az Azhad’s é is lehet ugyanolyan jó, mert az van a vape42 -őn?

én 13 éve kutatom ezeket de csak kíváncsiság miatt veszek mást…bár hozzá teszem sokat fejlődött a vape technika…Rta-szerintem nem pénz kidobás a modok meg mióta van dicodes arra nem sajnálom költeni a pénzt bár elég lenne belőle 2db is…

4 kedvelés

Ki kell próbálni :smiling_face:nem vesztesz semmit ha megrendeled,akkor tudsz véleményt alkotni róla.

Utolsó kevereseim nyolcasok,nem érzek th különbséget a tizeshez kepest,egy idore eleg lesz,nem sietek a csokkentessel.

2 kedvelés

én sem siettem valahogy így alakult amikor már csípte a pofám le mentem.

1 kedvelés

Ahhhhaa​:melting_face::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Én kb. 4-éve találtam rá az RY69-re, azóta 90%-ban azt szívom, a fenn maradó 10% meg a minden más próbálkozás. Mióta vapelek (öt éve) 6-os nic-et használok. Azt gondolom, erre mondhatom, hogy találtam egy tutit. :slight_smile:

1 kedvelés

Sziasztok!
3 hét után rápróbáltam a kivonatos aromákra :slightly_smiling_face:
Blendfeel Kentucky fasza, a Habanos nekem nem jött be annyira, a Journey North szintúgy. Viszont az American blend. Na az valami állati jó :drooling_face:
Amúgy valami nekem kicsit hiányzik belőlük. Lehet ugye mert eddig inkább deszerteket szívtam, azokban mindben több íz szerepelt, ezekben meg a dohány van csak magában. Szóval lehet tovább lépek majd kicsit, és rápróbálok azokra a kivonatosokra amik nem csak dohányokat kevernek, hanem valamit még mellé. Érdekes mert cigiben sose szívtam se mentolost, se pattintóst, viszont itt mégis hiányolom mellőle a valamit :grin:

5 kedvelés

Nem a füst hányzik? Latakia kicsit füstösebb, mint ezek.
Nekem meg a nikotin hiányzott, amikor túlságosan lecsökkentettem. De ha túlnikotinozom, akkor meg zsibbad tőle a nyelvem.

Nem gondolnám. Füst megvan. Sőt a Habanos tán pont amiatt nem jön be annyira mert az nagyon is füstös. Kicsit a Kentucky is, de az még pont jó. Nyilván mind nagyon jó aroma, inkább fejben van a baj. Elektromos ciginél én sose kergettem a rendes cigi érzését, azt szerintem nem is fogja soha se visszaadni. De talán nem is kell, hogy visszaadja, szerintem ez egy teljesen más műfaj :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Én meg a cigit sohasem váltottam, esetleg 5-10 évente lecseréltem az ára, vagy az erőssége miatt. Itt viszont érdemes többször más ízre váltani az ízvakság elkerülése miatt.

2 kedvelés

@Kecskei.Gabesz érdemes játszani az ízekkel, én gyakran keverek önmagában nem tökéletes dohány aromákat valamilyen gyümölcs vagy desszert ízzel. Pont azt a “valamit” adja hozzá amit hiányolsz.
Olyan mint a főzés, csak ezzel még eléggé a kísérletezős fázisban vagyok szóval nem tudok bevált receptekkel szolgálni.

1 kedvelés

Ilyen ez a szakma…probálgatni kell…:smiley:

Szia

Én egy kezdő vagyok ezen témában , alig pár hete keztem MTL el.
Ennek ellenére én javasolnám neked a Lord Of The Tobacco keverékeit,
Nekem nagyon tetszenek az ízeik. Pláne a karácsoniy edition :slight_smile:
Amit tudok javasolni az a Tastyvape oldala , innen jó áron rendeltem mindent https://www.tastyvapeshop.sk/lord-of-the-tobacco/

2 kedvelés

sziasztok ezeket a blendfeel aromakt mennyi % ban érdemes keverni 50/50 ben?:thinking:valami almás pitéset vettem én is de 6-12% között írják így nem vágom mennyi lenne az ideális neki.Hátha kevert már valaki ilyet.:grin: