Heló!
Ezt a fajta aromát hogy kéne bekeverni? Leírásban elvileg az van, hogy 100% vg-vel és boosterrel fel kell tölteni és kész, nem kell sem érési időt se semmit várni (szlovákul van aztán nem teljesen világos ). Ez valid?
Heló!
Ezt a fajta aromát hogy kéne bekeverni? Leírásban elvileg az van, hogy 100% vg-vel és boosterrel fel kell tölteni és kész, nem kell sem érési időt se semmit várni (szlovákul van aztán nem teljesen világos ). Ez valid?
A vg-arányt szükségleteknek megfelelően javaslom. Bizonytalanság esetén 50/50 százalék. (Vagy kicsit több vg, ha több gőz kell - de ez az íz rovására). Az aroma PG alapú, a boosterek zöme is az.
A Virginia általaban egy gyengébb ízvilágú aroma, “szalma”.
Boosterem 50/50 es niksó ami itthon van, akkor a 100% vg helyett is mehet az 50/50?
Az a középút, ha még nincs kitapasztalva, mik a preferenciáid.
Azok még messze vannak
Igazából akkor ez egy shake and vape cucc amúgy? Egyenlőre sima aromákkal találkoztam eddig
50/50 alap 40 ml+10 ml 50/50 booster+ a flaskában lévő aroma(10 ml 15 %-os keverés)
Így lesz hármas erősségű kész cuccod,és várj vele pár napot.
Szia Zolika!! Csak rákérdezek , a Turkishsel mi a helyzet?
Alapos
Őszintén ? Nekem nem egy nagy pukkantás
Némi törökséget érzek benne meg valami füstösséget.
Tizen nap alatt változott,igaz jobb irányba mint frissen.
Az jó hír!! Mert én is kb akkor kostoltam mind te és gyengécske volt. Azóta ázik! Akkor nemsokára én is megkóstolom újra!
Mondjuk nem értem miért írják rá a pár napos érlelési időt, a Kentucky is 3 hónap után lett finom!!
Kebab ?
Írnák rá, hogy 45 pár….
Nem ke’.