Dicodest, de melyiket?

Szerintem jó választás ez is

7 kedvelés

Itt mindig lehet tanulni!! Meglátszik nekem is friss a Dani!! Láttam János odatette az írásomhoz az aszta emojit!! Hát gondoltam megnézem mit írtam rosszul, el!! Megnéztem a linket amit feltettél, és rájöttem!! Köszi János!! Mondtam örökké tanulok!!

6 kedvelés

Az nem szégyen, én is…

5 kedvelés

Szép ez a zöld nagyon. Kár, hogy nem tetszik a színe. De amúgy tényleg szép. Csak nekem kevés benne a fekete. Van ez valahol feketében is? Dlc mentesen?

6 kedvelés

Egyedül az usb-c töltést ha magam maradok se fogom megérteni.
"De miért ? "
Ha már van egy ilyen mod,ami valljuk be nem egy olcsó darab,ki a franc tölti külső töltő nélkül? :thinking:

7 kedvelés

Persze gyártják ebben a boltban mondjuk pont nincs.

6 kedvelés

Senki vagy irodista…

7 kedvelés

Ezzel biztos nem.

6 kedvelés

Majdnem írtam valamit erre :joy:

4 kedvelés

itt van fekete

7 kedvelés

Egy a lényeg,ha tényleg dicodes kell,akkor alaposan rágd meg melyiket, mert egy életen át használni fogod :smiling_face:

7 kedvelés

Ezek szerint van régi 21700-as micro is? Honnan tudom, melyik az új. Édes istenem, egyre hülyébbnek érzem magam. Hozzatok nekem valami reflektort, mert gyertya vagy lámpa ide már nem elég, akkora a sötétség.

5 kedvelés

Nincs, úgy hogy vedd… azért írtam,hogy új mert ez a legujabb Dani

7 kedvelés

Ez olyan, egyél valamit, azt menj aludni! kijelentés. :joy::joy::joy: Mikor ezt leírtam, még csak a mondat eleje volt ott… :joy::joy::joy:

8 kedvelés

Ja ja lassú a gép…

5 kedvelés

Olyan helyen ahol te dolgozol,és van rá lehetőséged meló közben szipókázni :grin:persze ha ráérzel a beállításokra ami neked megfelel (mert más lesz mint a solo ) akkor bármelyik 21700-al jobban jársz mint a 18650-el szerény véleményem szerint :smiling_face:

8 kedvelés

Na asszem a téma megoldva, próbáltatok segíteni, erre jött @Janos_Groszeibl ,beszaladt, lebaszott, elmondta mit csináljak, Én meg bekussolva csinálom. Ő nem alkudozik, nem magyaráz feleslegesen mert érti, hogy nem értem, hanem kijelent! :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Vigyázz rá mert én is ráhallgattam :joy:

7 kedvelés

ÁÁ dehogy én csak a legjobbat akarom neked:a legújabb a legjobb.

9 kedvelés

Velem épp most közölte, hogy sapka sál kapucni és go a csomagért :rofl:

10 kedvelés