Köszönöm! Alakul…
A powert csak a kontakt hiba kizárására egy pillanatra használtam.
Nem is azért kérdeztem, TC módban is van egy teljesítményérték, amit elsőre ráereszt a tekerésedre, az érdekelt volna, hogy elég-e neki, nincs véletlenül teljesítményoldalról megfogva a TC. Van Temp control menüben külön Pwr boost érték is, de azzal egyelőre nem kavarnám az életedet, induljon el, aztán majd finomítod
Most éppen 210C 7w. szerintem ez jó.
7w az igen karcsú szerintem…
A beállításnál 14W nyomjam feljebb?
Akkor vatta, csőre tölt, . Aztán meglátod, milyen. Adj neki nyugodtan cc.20W-ot , dolgozzon csak az a TC
7w írtál vagy már le szabályoz?
kis kayfun-nak sok a 20w rotyogni fog
Ha jó a TC, akkor nem egyébként tuti megfő
A beállításoknál Temp 210c Power14w Puffanás közbe mutatja a 210c most 7,5w
akkor le szabályoz sok a vatta
Köszönöm, akkor vékonyítok.
Az ok, akkor 210°C-ot tartja, ehhez használt 7W-ot. Reális/korrekt értékre
Megpróbálom Jani tanácsát.
Gőzre milyen? Én még nem piszkálnám, végül is TC, az a cél, hogy leszabályozzon…
Kissé halványabb az íz, selymes torokhatás nélküli.
Persze de ha jól van be vattázva és jól van be állítva mondjuk 100wattra csak akkor fog leszabályozni ha kifogyóban van a leves illetve ha annyit szívod,hogy nem győzi vissza szívni a vatta a levest.Nálam így van addig nem szabályoz le amig jól van belőve.
Szerintem tévedésben vagy vagy én nem értelek nem az a cél ,hogy pár slukk után leszabályozzonakkor hol az élvezett…az a cél amig van leves egyforma íz legyen egyforma teljesítményen…
Elbeszélünk egymás mellett. Felfut 210°-ig, ott visszaveszi a teljesítményt(ld. ~7-8W), ezt nagyjából szinten tartja a puff végéig, kis kilengésekkel, ahogy a hőmérséklet alakulása megkívánja. Nem a tiltásig szárazra hajtásra gondoltam.
Egyforma íz-egyforma hőmérséklet-változó teljesítmény mellett, mert ez a mod dolga ilyenkor