„Friss nyári eper csípős lédús egzotikummal”. A leírásból könnyen kiszámítható, hogy a szóban forgó alany egy eper lesz, amit semmi mással nem kevertek. Én mégis érdemesnek tartom rá, hogy ha nem is regéket, de egy íztesztet mindenképpen megér. 10ml-es aromáról lesz szó, 15%-os keveréssel, amit egy hetes érleléssel fogok kipróbálni. Illatában teljesen hozza a gyártó állítását, igazi illatos földieper, erőteljesen és jól kihangsúlyozva.
Az íz tökéletes harmóniában van az illattal, édes és egyben savanykás gyümölcsíz tárul elénk. Erőteljesen konzisztens, sűrű és egyben tartalmas is, ami a gőzölés közben a valódi gyümölcs érzését kelti bennünk. Egyszer édes, máskor pedig savanykás, szépen összhangban váltogatják egymást a gyümölcs parádésan eltalált ízével. Nem tudom, mi lehet benne az „egzotikum”, amit a gyártó állít, talán az a plusz „földes buké”, ami még hatásosabban kiemeli az eper ízét.
Egy olcsó és egyszerű eszencia a vape tengerében, mely felveti bennem a kérdést, „ez lenne a legjobb natúr eper aroma?” Igen. Ennél jobbat nem is kell keresni, tökéletesen kielégíti a gyümölcs iránti vágyaimat. A lenyűgöző egyszerűségével, a letisztult gyümölcs aromájával, egész napos használatra teremtették. A ritka és nagyon jó élményt nyújtó minőségi terméket, szeretném ezúton megköszönni a gyártónak, amit szerintem mindenkinek legalább egyszer ki kell próbálni.