Sziasztok
Dead rabbit tankomat, ha az oldalára fektetem, a levegőzőn kifolyik a liquid.
Használatkor, álló helyzetben nincs folyás/csöpögés, sziváskor sem jön a számba.
Miért folyik?
Sziasztok
Dead rabbit tankomat, ha az oldalára fektetem, a levegőzőn kifolyik a liquid.
Használatkor, álló helyzetben nincs folyás/csöpögés, sziváskor sem jön a számba.
Miért folyik?
Mert oldalra fordítod. Egyszer kétszer én is jártam így, amíg meg nem tanultam, hogy RDA-t nem fordítunk az oldalára ha nagyon tele van, mert kifolyik és ráadásul még forró is
Szerintem egy nagyon picit laza csak a vatta.
Ha többet csöpögtet rá, óhatatlanul az alján fog kikötni a lé, ami nem lenne baj, mert onnan meg felszívja a vatta, de csak akkor ha előbb nem fordítja az oldalára
Szia. Ezt a csöpögtetést nem értem, nehari
Még egyszer sem tapasztaltam egyik tankomnál sem, akárhogy forgattam, dőltöttem, ráadásul ez felső levegőzésű.
Viszont a kicsöpögött liquid nem volt forró.
Valószinüleg igen…
Erre azért gondolok én is, mert ha fejjel lefelé forditom, akkor is folyik a drip tipen keresztül
Pont annyira határeset, hogy sziváskor épp nem nyomja tele a számat
Akkor egy pillanat:
Ez most akkor melyik Dead Rabbit? Nekem RDA-m van valszeg ezért kezdtem kapásból arról beszélni.
De ha neked sima DL tankod van (RTA), akkor mindent visszaszívok, bűnbánatot tartok és egy közepesen fájdalmas büntetést is kitalálhatsz nekem
Ebben az esetben viszont a válaszom az eredeti kérdésre egy egyértelmű nem tom.
Sima egyszerű dual rta
Így már biztos is.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.