Meshlap a köv 10-15 évre elég lesz úgy látom! Hajrá!
Ha nem barmolom szét remélhetőleg.
Vatta nálad kb. mennyit bír ?
Fury nekem is volt. Jeges mangó. De a zéró, jég nélkül… nekem nagyon bejött ami volt…
32W-on hosszú slukkokkal 3-4mp kb. 2000 puff körül, illetőleg, amikor már kezd égett íze lenni vagy nem annyira intezívek az ízek én már cserélem a vattát. A vatta ilyenkor max picit barnult, sosem aktív szén! Legtöbb aromám édesítős és emiatt jobban kokszolnak, szóval nagyon aroma függő!
Kíváncsi leszek rá én is. Még mangót nem kóstoltam. Direkt hűsítés nélkülit vettem.
Nem bírtam ki.
Vattázás nem egyszerű ennél a meshnél. Át akartam húzni alatta, de nem sikerült. Végül levettem a mesht, alátettem és úgy csavaroztam le. Viszont szerintem ebből a vattából nem jön ki 2 építés egy csíkból. Legalábbis nekem.
Sok a vatta sztem, túl hosszú, nem lóg le rendesen! Mesh mellett közvetlenül meg fog égni! A vatta “íve” kövesse a mesh síkját, akkor lesz jó! Ha eleve rövidebbre vágod, akkor kijön 2 építés a vattából majd.
Nem tudom. Nekem majdnem rövidnek tűnt, alig ér bele a vatta a vattaárokba.
Úgy lesz a jó, ha alig ér bele! A mesh mellett ne legyen púpos, simítsd el csipesszel, csak ne nyomd le a vattát ilyenkor, mert ha rés lesz a mesh alja és a vatta között, akkor éget íze lesz! Próbálkozz, jó lesz ez!
Nekem tetszik!
32 watton hajtom. Eddig oké. Ízre, gőzre meggyőző.
Köszönöm a sok segítséget.
Nagyon szívesen! Örülök, ha tudtam segíteni!
Jó látni, hogy nem adtad fel, és ahogy Roland segített
Én is örülök … és köszönöm a sok segítséget, bíztatást.
Én csak csendes megfigyelő voltam, mesh-ez közöm nincs de itt ez egy jó társaság, és mindig akad valaki aki tud segíteni
Még a vattacseréről lenne kérdésem :
Ha már érzed, hogy csere van, akkor kiveszed a vattát és a mesh lapot is, leégeted a mesht, ismét leveszed, vattával együtt visszacsavarozod ?
Mesh azért száraz legyen égetéskor gondolom ?
Meshnek nem kell száraznak lennie sztem, leég minden izzításnál! Vattacserekor, mesh-t kiveszem, félreteszem, vatta kuka. Tankot folyó víz alatt elmosom szétszedve, tankot szárazra törlöm. Mesh-t vissza ahogy van, leégetem. Mesh-t ki, vatta alá, vág, ritkít, formáz. Belocsolom, izzítom, amikor egyenletesen gőzöl tankot rá. Feltöltés és tűz, vagyis gőz! Majd örül!