Közben rájöttem, hogy a micro-ról lelógnak a dl tankjaim ![]()
Ra valo 22- es eredeti torpevel 300€. Na??![]()
![]()
![]()
![]()
Én 180 körül adtam el, pont ugyanezt.
Azert irtam. Mind a ketto alig hasznalt. Irodai munkat vegzek. Epitkezest nem latott. Kb 1-2 honapos. Jo kezdo csomag valakinek. Micro plusz dvarw fl 22 mtl. Original. ![]()
![]()
![]()
Kis kezes barany.
Szia! Többiek szinte mindent leírtak, így sok okosságot már nagyon nem lehet hozzá tenni. Viszont pár dolgot tarts szem előtt. Németek megalkották a lapkát majd álmodtak hozzá házat. Az Evolv legyártja a lapkát ha szerencséd van akkor nem Kínába készül, de nem vennék rá mérget hogy nem ott készül az összes chip. És a gyártóknak továbbadja. Dicodes és DNA lapka között filléres különbségek vannak. Egy biztos a dicodeseket németben gyártják. A dicodes orvoselektronikai, finommechanikai cég így az ő elektronikájába nem enged belenyúlni egyszerű felhasználót. Míg az Evolv a nagy demokrácia híve így ott egy lebutított chip van az összes modba és saját magad tudod program segítségével a kívánt beállításokat és egyéb finomságokat rátölteni, aktiválni. És ebből adódik a legnagyobb különbség, hogy a DNA mindenkinek eladja a lapkáját nincs saját ház. És ami árban elérhető az mind Kínai ami nem is lenne baj csak hát az idő. Sajna a nagy nevű gyártók sem tudják a tutit mert irreális áron gyártják a modokat (Elcigart: Prisma; Limelight: Wicket ) és e nagy nevű gyártól is nem tudnak megfelelő minőséget építeni. Prismanak az akkucső, Wickinek az előlapja. Egy szó mint száz a Dani meg van építve minőségire. Ahogy olvasom soraid előbb utóbb úgy is polcodon lesz mindegyik. DNA-ból ahogy István is írta kifogsz egy jobb akciót egy Odin Mini, vagy ZQ megérős lehet. Ezekben az anyag benne van. Danit húzz be elsőnek és lesz viszonyítási alapod! ![]()
Én is azt mondom inkább Dani kell nem más![]()
![]()
Nem akartam emiatt új témát nyitni, lenne egy ??? miért nem esik szó soha a Dicodes - DANI SBS BOX-ról, erről várnák egy kis eszmecserét, miért nem, miért igen! ![]()
Köszönöm mindenkinek aki megtisztel a válaszával, mert tényleg érdekelne a téma!
Tamás mire vagy kíváncsi? Ha neked bejön az SBS nyugodtan veheted. Hibátlan!
Amennyiben az SBS, mint formavilág részedről rendben van, természetesen igen!
2x futottam neki sbs-nek, pro: baromi kompakt, pici cuccokat lehet összerakni
Ami nem: elb@szott fogása van, nem tudtam megszokni
A kis méret és az alak ugyanakkor korlátoz is, nem tudsz bármit-bármivel összepárosítani
Semmi extra, csak furcsa hogy az SBS nem tetszik senkinek, csak nekem! ![]()
Dehogynem tetszik. Nagyon. Csak nem szeretem ![]()
Nekem is tetszik, de van is még pár, meg pöttyet sokallom a minihez képest az árát. ![]()
Tetszett azért vettem, de sajna nem az én világom. Elővettem, használtam és valahogy soha nem úgy fordul az ember szájához, hogy kényelmes legyen. Talán annyi, hogy nincs meg nekem az a 360 fokos szabadság amit egy sima modra ültetett tank tud biztosítani. Így mindig visszakerült a vitrinbe. Hosszas huzavona után elengedtem. Pedig tényleg szép, meg zseniális.
A levegő lyuk mindig befelé néz. ![]()
Egyébként meg szerintem ronda és drága, egy minihez képest.
Közel plusz 40k-t nem adnék érte, hacsak nem állnak hegyekben a minik otthon.
Ezt most nem osztom! Drága ok. de viszont nagyon szép cserébe használhatatlan! ![]()
Az volt a kérdés miért nem téma, nálam ezért. ![]()
Én is Ispy véleményét ismételhetném, de ő már jól összefoglalta ![]()
130k…jelenleg ez nálam már az az ár, amihez nem füllik a fogam. A minit 90k-ért be lehet húzni, a maradék 40k-ból meg egy bájkát rá, ráadásul a dízájn az a fogták a vonalzót és húztak két vonalat egy minin, hol kell elvágni. Nem gondolták túl. Nem tetszenek nagyon azok az éles peremek a széleken, ez van. Plusz az sbs-sel eddig mindig úgy jártam, hogy valamiért nem praktikus, mégha szép is. Ha még nem volt ilyen típusú sbsed, nem biztos, hogy kiadnék a helyedben 130k-t rá, eladni kb esélytelen nagy bukó nélkül. Ha még nincs danid, nem ezt javaslom elsőnek, hacsak nem ez a forma életed vágya.
Ezeknek a mély sbseknek nálam akkor lenne értelme, ha lenne olyan magas tankom, ami kellőképpen magas és kilóg…ja, várjunk csak. ![]()
Na mindegy, nekem a boro is azért nem tetszik, mert szinte berakod a szádba a dobozt. Lehet túl sokat rtaztam már, de nekem ez olyan életidegen. Sbsnél is fennáll ez, ha nem elég magas a tank.
Szóval összefoglalva: túl drága. Azért megfogdosnám egyszer. ![]()