Közben rájöttem, hogy a micro-ról lelógnak a dl tankjaim
Ra valo 22- es eredeti torpevel 300€. Na??
Én 180 körül adtam el, pont ugyanezt.
Azert irtam. Mind a ketto alig hasznalt. Irodai munkat vegzek. Epitkezest nem latott. Kb 1-2 honapos. Jo kezdo csomag valakinek. Micro plusz dvarw fl 22 mtl. Original.
Kis kezes barany.
Szia! Többiek szinte mindent leírtak, így sok okosságot már nagyon nem lehet hozzá tenni. Viszont pár dolgot tarts szem előtt. Németek megalkották a lapkát majd álmodtak hozzá házat. Az Evolv legyártja a lapkát ha szerencséd van akkor nem Kínába készül, de nem vennék rá mérget hogy nem ott készül az összes chip. És a gyártóknak továbbadja. Dicodes és DNA lapka között filléres különbségek vannak. Egy biztos a dicodeseket németben gyártják. A dicodes orvoselektronikai, finommechanikai cég így az ő elektronikájába nem enged belenyúlni egyszerű felhasználót. Míg az Evolv a nagy demokrácia híve így ott egy lebutított chip van az összes modba és saját magad tudod program segítségével a kívánt beállításokat és egyéb finomságokat rátölteni, aktiválni. És ebből adódik a legnagyobb különbség, hogy a DNA mindenkinek eladja a lapkáját nincs saját ház. És ami árban elérhető az mind Kínai ami nem is lenne baj csak hát az idő. Sajna a nagy nevű gyártók sem tudják a tutit mert irreális áron gyártják a modokat (Elcigart: Prisma; Limelight: Wicket ) és e nagy nevű gyártól is nem tudnak megfelelő minőséget építeni. Prismanak az akkucső, Wickinek az előlapja. Egy szó mint száz a Dani meg van építve minőségire. Ahogy olvasom soraid előbb utóbb úgy is polcodon lesz mindegyik. DNA-ból ahogy István is írta kifogsz egy jobb akciót egy Odin Mini, vagy ZQ megérős lehet. Ezekben az anyag benne van. Danit húzz be elsőnek és lesz viszonyítási alapod!
Én is azt mondom inkább Dani kell nem más
Nem akartam emiatt új témát nyitni, lenne egy ??? miért nem esik szó soha a Dicodes - DANI SBS BOX-ról, erről várnák egy kis eszmecserét, miért nem, miért igen!
Köszönöm mindenkinek aki megtisztel a válaszával, mert tényleg érdekelne a téma!
Tamás mire vagy kíváncsi? Ha neked bejön az SBS nyugodtan veheted. Hibátlan!
Amennyiben az SBS, mint formavilág részedről rendben van, természetesen igen!
2x futottam neki sbs-nek, pro: baromi kompakt, pici cuccokat lehet összerakni
Ami nem: elb@szott fogása van, nem tudtam megszokni
A kis méret és az alak ugyanakkor korlátoz is, nem tudsz bármit-bármivel összepárosítani
Semmi extra, csak furcsa hogy az SBS nem tetszik senkinek, csak nekem!
Dehogynem tetszik. Nagyon. Csak nem szeretem
Nekem is tetszik, de van is még pár, meg pöttyet sokallom a minihez képest az árát.
Tetszett azért vettem, de sajna nem az én világom. Elővettem, használtam és valahogy soha nem úgy fordul az ember szájához, hogy kényelmes legyen. Talán annyi, hogy nincs meg nekem az a 360 fokos szabadság amit egy sima modra ültetett tank tud biztosítani. Így mindig visszakerült a vitrinbe. Hosszas huzavona után elengedtem. Pedig tényleg szép, meg zseniális.
A levegő lyuk mindig befelé néz.
Egyébként meg szerintem ronda és drága, egy minihez képest.
Közel plusz 40k-t nem adnék érte, hacsak nem állnak hegyekben a minik otthon.
Ezt most nem osztom! Drága ok. de viszont nagyon szép cserébe használhatatlan!
Az volt a kérdés miért nem téma, nálam ezért.
Én is Ispy véleményét ismételhetném, de ő már jól összefoglalta
130k…jelenleg ez nálam már az az ár, amihez nem füllik a fogam. A minit 90k-ért be lehet húzni, a maradék 40k-ból meg egy bájkát rá, ráadásul a dízájn az a fogták a vonalzót és húztak két vonalat egy minin, hol kell elvágni. Nem gondolták túl. Nem tetszenek nagyon azok az éles peremek a széleken, ez van. Plusz az sbs-sel eddig mindig úgy jártam, hogy valamiért nem praktikus, mégha szép is. Ha még nem volt ilyen típusú sbsed, nem biztos, hogy kiadnék a helyedben 130k-t rá, eladni kb esélytelen nagy bukó nélkül. Ha még nincs danid, nem ezt javaslom elsőnek, hacsak nem ez a forma életed vágya.
Ezeknek a mély sbseknek nálam akkor lenne értelme, ha lenne olyan magas tankom, ami kellőképpen magas és kilóg…ja, várjunk csak.
Na mindegy, nekem a boro is azért nem tetszik, mert szinte berakod a szádba a dobozt. Lehet túl sokat rtaztam már, de nekem ez olyan életidegen. Sbsnél is fennáll ez, ha nem elég magas a tank.
Szóval összefoglalva: túl drága. Azért megfogdosnám egyszer.