Családi nyaralás, avagy egy európai körút egy vaper szemszögéből

ott a gőzt bent tartod amíg lehet…a legvégén már látszatra alig jön ki valami, amit pl a takaró alá fújsz. Segítség ha éjjel, sötétben történik az utazás. Én sokat vépeltem most is a repülőn. :slightly_smiling_face: A tranzitban nappal nagyobb a kihívás :grin:
Persze kell hozzá egy jó hardver is + VG maxos liquid, hogy ne fossa össze magát az eltérő légnyomás miatt a gépen

8 kedvelés

Jó kis Inawera Pyramiddal 1 fenntartott slukk…és valaki már nyomja is a vészjelzőt :roll_eyes::rofl:

6 kedvelés

Az sem baj ha aromamentes a cucc​:index_pointing_up:…úgy nem is érzik amellett, hogy nem látják :rofl: és emiatt nincs minek a forrását vizslatniuk
Ahogy mondom mindig, “ezerből az egyik érv az aromanélküli vépelésre” :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Nekem egy elég rövid utazásom volt. Egyik nap oda, másik vissza. Szóval vapeshopokban nem volt időm körbenézni sajnos. Viszont a cigi fillérekért van, és az eldobhatós cuccot woltról lehet rendelni. Hogy hol van ez? Annyit segítek,hogy régóta nem nézek forma 1-et. Nem tudtam,hogy ott is van már futam. Itt már annak az előkészületei látszanak.

15 kedvelés

Baku (Azerbajdzsán)? :slight_smile:

10 kedvelés

Az! :blush:

8 kedvelés

Mit nyertem? :smile:

9 kedvelés

Egy dicséretet :joy::joy:

13 kedvelés

Majdnem összekevertem a Bindzsisztáni kilátóval…:roll_eyes::open_mouth::grin:

4 kedvelés