Sziasztok segítséget kérnek tőletek eddig egy barackos liquid-et használtam hűsitővel nem volt vele semmi baj (liquid-ek hűtőbentárolva) egy luxe xr max mtlbe 6ohm-al de ma érkezett egy just juice nikotinsó sitrom és kókusz ízben azt ki próbáltam és nagyon nem ízlett, egy nagyon erős kellemetlen krémes után ízt adot az egésznek. És az a problémám hogy azóta a többi liquid-nek is meg van az a rossz krémes után íz a számban pedig csereltem már porlasztót pod fejet és meg néztem 3 fajta liquid-et de sajnos az eredmény ugyan az… esetleg valaki tudna segíteni?
Próbálj ki valami jó hűsítős cuccot, az hogy már mindent kicseréltél, csak "veled "lehet a gond .
0,6 ohm
Igen én is azon aggódok…
Majd elmúlik!
Hát ugy legyen
Űzd el azt a rossz ízt! Moss fogat, sürűn öblögess tiszta vizzel, rágózz valami jó mentholossal, egyél chipset, vagy valami jó csípőset. Aztán talán visszajön az íz aminek kellene lennie!
Ma éreztem jó darabig krémes ízt…
(Qwa lassan ettem a vasárnap délről megmaradt 2 db franciakrémest)
Amúgy a rossz íz eltárolódik agyban, szinte várod, ez rányomja a bélyegét az ízcserére is néha.
Egyetértek @Tivadar_Szocs kollégával (is), egy drasztikusan más, jó íz is feledteti egy idő után a bakit.
Rendben meg próbálom, köszönöm
A&L Phoenix (ananász, citrom) elég hűsítős aroma 10%-ban keverve is, a gyártó 15%-ot ajánl 30/70 esetében.
A&l oni a tuti nyerő restart
Vagy 10 százalékos Mtájp