Szia Attila. Köszönöm. A Cleito nem mai darab, annál már vannak jobbak, korszerűbbek, és mostanra majdnem mindegyik tankhoz van már mesh porlasztó. Nem rossz a Cleito, de én inkább arra sarkallak, hogy nézz picit modernebbet. Nem mellesleg, már a Cleitot alig,bagy nem is beszerezhető.
INkább hagyatkoznék a véleményedre ha nem gond. Bármi megfelel, ami szűk Dl és ennek megfelelően nem óriási a driptip és mesht használ. Mondj valamit kérlek. Tudom, hogy mindenkinek más jön be stb de akkor is jó lenne ajánlás. Köszi előre is.
Vaperina_Kinga üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2022. ápr. 12., K, 20:47):
Szűk DL esetében jöhet mindenféle opció, gondolok itt a porlasztó és / vagy saját építésre?!
Büszke tulajdonosa vagyok egy Voopoo Drag X-nek (első generációs, azóta már ebből is van újabb, valószínűleg jobb is), ez p’n’p porlasztóval operál, szuper ízek megfelelő gőzök, szűkíthető a levegő mondjuk a porlasztók amúgy is kicsik, ráadásul kapni (hozzá) Wotofo SMRT p’n’p porlasztó felújító készletet amivel árban is jobban jön ki az ember fia / lánya és véleményem szerint jobb íze is van így mint a gyári Voopoo porlasztóknak (pedig azok is brutálisan finom ízeket adnak vissza). Konklúzió, a p’n’p porlasztók bizony igen jók, akár szűk DL-re is, sőt!
KÖszi. Inkább olyanra gondolok, amihez külön van a meshlap és a vatta.
Pár napja vettem én is egy készletet.
Várom, hogy érkezzen.
Pnp 510-es tank (a mostani modomhoz)
Egy wotofo smrt pod kit
És hozzá még egy építhetős coil kit.
Kicsit hanyagolni szeretném a tekereseket az rta-ba. Valahogy sose érzem az igazinak.
Nagyon szépen köszönöm.
Lócsi János / Jani üzent innen Vaperina <noreply@vaperina.cc> ezt írta (időpont: 2022. ápr. 12., K, 23:28):
Igazán nincs mit!
Remélem tudtam valamennyi támpontot adni?!
Én a mostani porlasztósok közül a Zeus Sub Ohm tankot ajánlanám.
Egy másik igen könnyen reprodukálható tank, a frissebbek közül, a Hellvape “tollából”!
Ezen is erősen gondolkodom a mai napig, a listáról még nem került le!
Ez is jó nagyon.
Tudtok ajánlani valami klón tankot, ami mtl, és alkalmas MESH-re és coil-ra egyaránt? Alsó fűtés, felső levegő… Kipróbálnám egyszer.
Van ilyen egyáltalán?
Szívesen adnék tippeket, de nem foglalkozom MTL kazánokkal.
Szerencsédre ezzel szinte egyedül vagyok errefelé.
Hozzáteszem manapság DL vonalon is csak óvatosan nézelődöm, mivel a drága jó asszonykám már forgatja a szemeit amikor ilyen és ehhez hasonló dolgokat lesek!?
Igazából, már régóta fonódok egy Mesh kazán beszerzésén. Csupán nem vagyok képben, segítsetek. 5 db van célpontban amivel szemezgetek.
-Aromamizer Plus V3 RDTA & Mesh deck bundle sale
-Vapefly Siegfried mesh rta
-Wotofo Profile mesh rta
-Vandy Vape Kylin mesh rta
-Profile RDTA - Clapton & Mesh RDTA
Nekem az első a legszimpatikusabb, mert az fejleszthető. Illetve az utolsó, mert ott már alapból egy deck tud mindent, ha nem jönne be a meshelés. Várom véleményeteket, tapasztalatokat vagy más ajánlatokat.
-esetleg: Hellvape - Dead Rabbit M RTA Tank (MESH)
Bár nincs tapasztalatom a mostani dl tankokkal, de, ha választani kéne, Profile-t választanám. Mivel claptonnal és meshel is operál így véleményem szerint sokoldalúbb és több benne a lehetőség mint egy kizárólag meshes tankban. De majd mások kifejtik, én csak ránézésre mondom.
A profile Rdta nagyon jó ízű tank, és eszméletlen könnyű építeni. Viszont nem zsebbarát, folyni fog a feltöltő nyíláson ha forgatva van. Nekem a kedvencem.
A napokban két három topicban is ment az okfejtés a Dead Rabbit M-ről.
Amit gyárilag adtak hozzá mesh lapot, azzal én (és ahogy olvashattuk, más se) nem tudtam jól megépíteni - bár tegyük hozzá első rta-m első építései voltak - ezért szálhuzalra váltottam. Kis gyakorlás után összejött egész jóra.
Aztán egyik fórumtárs ajánlotta a Wotofo Clapton S mesh lapot, berendeltem, elsőre szuper lett. Egyenletes jó íz és gőz, nincs égett íz, betörés után zero fröcsögés. 0.15ohm elvileg, a modom 0.18-at mutat, nálam 40W-on frankó.
A többiről nem tudok nyilatkozni.
Szerk: ja és ezzel úgyfest irreleváns lett a ‘versus’, ugyanis ez clapton és mesh egyben
Sajnálom a hírt, mert ez tetszik a legjobban. :o
Ha állítva van tárolva semmi probléma nincs vele