Cigaretta íz megtalálása

Sziasztok!

Nagyon új vagyok itt és az egész e-cigaretta világában. Laikus ismerősöm e-cigarettáját szívtam már,de számomra az nagyon édes volt. Szeretnék olyan ízt találni ami hasonlít a rendes cigaretta ízéhez. Napi 15 szálat szívtam kb. Esetleg néha többet,de 20 alatt. Kék cigarettákat szerettem eddig.

Milyen liquidet tudnátok ajánlani? Keveréstől sem ijedek meg.

Őszintén szólva vettem egy pod-ot egyik dohányboltba. Eleaf iveni duo-t amihez járt egy 1,2-es és egy 0,8-as pod. Vettem tartalékba 0,6-ost. Ja egyébként a dohányboltos hölgy mellow dew vizpipa ízesítő kő liquidet ajánlott ilyen 30ml-s flakonba usa mixet hoztam el,plusz 10ml-s selfie nicotine base-t. Bekevertem 20 ml usa mixhez,10 mili nicotin. Hát borzalmas volt. Olyan édes volt rendesen rosszul voltam tőle.

Mit tudtok tanácsolni milyen ohm poddal és milyen liquiddel kezdjem?

Láttam vannak oldalak ahonnan lehet rendelni.

Bocsánat,hogy ennyire ügyetlen az írásom és nem vagyok ebbe benne. De szeretnék normál cigarettáról áttérni e-cigarettára és valami hasonló ízt kihozni.

Köszönöm előre is a segítségeteket! :slight_smile:

1 kedvelés

Szia! Az édes ízt sajnos teljesen semmivel nem tudod megszüntetni. Még PG töblettel is marad valamennyi. (A hordozók miatt, ez nem füst). Amúgy meg Azhad’s, Blendfeel kivonatos dohányaromák, például.

2 kedvelés