Chido - Papaye Citron Raisin

Chido - Papaye Citron Raisin
Gyártó: Franciaország/ Chido
Beszerzési hely: kumulusvape
Javasolt keverési arány:
7% aroma 70/30 PG/VG alaphoz
10% aroma 50/50 PG/VG alaphoz
15% aroma 100% VG alaphoz

A Chido kollekció, amely Franciaországban készült, Mexikó vibráló kultúrájából és ízvilágából merít inspirációt, így hozva el az élénk gyümölcsös ízek egyedülálló válogatását. A termékcsalád egyik különleges eleme a Papaye Citron Raisin koncentrátum, amely egy igazi nyári, egzotikus ízélményt nyújt. Ebben az aromában a trópusi papaya gazdag édessége találkozik a frissítő, csípős citrommal és az intenzív, mély szőlőízzel. Az egészet egy enyhe, hűsítő frissesség kíséri, ami egy új szintre emeli az ízkompozíciót, tökéletes választássá téve ezt az aromát a trópusi ízek szerelmeseinek és azoknak, akik egy különleges, élénk ízvilágra vágynak.

Illat: Az aroma illata igazán egyedi, ahol az élénk citrom és az érett szőlő tökéletes összhangban keveredik, egy friss és hűvös érzést kölcsönözve az illatélménynek. A hűsítő hatás már a szaglásnál érezhető, finom hideg érzetet hozva a citrusos és gyümölcsös jegyek közé. Az illat egészen intenzív és kellemesen savanykás.

Ízek: Belélegzéskor az ízek sorát az édes, egzotikus papaya nyitja meg, amely bársonyos, lédús jegyeivel azonnal életre kelti a trópusi hangulatot, és alapot ad a teljes aromaprofilnak. Ahogy az ízek továbblépnek, a citrom élénk, savanykás karaktere is érezhetővé válik, amely egy üde, frissítő kontrasztot alkot a papaya édességével. Ez a citrusos élénkség éppen elég intenzív ahhoz, hogy savanykás, de mégis kiegyensúlyozott átmenetet képezzen, harmonikusan beleolvadva az elsőként megjelenő ízvilágba.
Ezt követően a szőlő mélyebb, bódító jegyei bontakoznak ki, amelyek gazdagabb, kissé fanyar árnyalatot adnak a keverékhez. Ez a réteg nemcsak új dimenziót hoz, hanem elegáns átmenetet képez az ízek között, míg a háttérben jelen lévő hűsítés finoman frissíti az összhatást, anélkül, hogy elnyomná a gyümölcsösség természetes, autentikus ízjegyeit. Az utolsó fázis, a kifújás, a szőlő és a citrom kettősére összpontosít, amelyek intenzív, mégis lágyan savanykás utóízt hagynak a szájban. Ez az élmény frissítően emlékeztet egy hideg, gyümölcsös koktélra, amelyben minden korty vagy belélegzés felidézi a nyár üde ízeit és a gyümölcsös komplexitás frissítő érzetét.

Összegzés: A teszt során azon kaptam magam, hogy végre egy olyan aromával van dolgom, ami nem esik túlzásba sem az édesítéssel, sem a hűsítéssel. Ez valóban egy igazi „ritkaság” lehet a gyümölcsös ízek kedvelőinek az otthoni gyűjteményben :blush:.

16 kedvelés

A legjobbkor, reggel óta válogatok​:laughing:. Ezek szerint nem lesz kidobott 5€. Ment a kosárba asszonynak. Tökéletes időzítés…
Köszi!

9 kedvelés

Ízlés dolga, de szerintem rendben van a cucc.

9 kedvelés

4.78€ most a 30ml… Lehetne ez életem legnagyobb baklövése, ha nem jön be neki​:crazy_face:

9 kedvelés

Jó árban van most

8 kedvelés

Köszönjük a beszámolót! :partying_face:

Ugyanezt éreztem én is csak nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni :sweat_smile: Ám az egész Chido családra jellemző az egyedi ízvilág. Nagyon alulértékelt termék.

9 kedvelés

Valami jótanács, mit érdemes még belőle kipróbálni? Az ennyire gyümölcsmix nem az én ízvilágom, asszonynál viszont inkább ezek fogynak mostanában…:thinking:

6 kedvelés

Papaya citromszőlő 8/10
Yuzu mandarin citrom 7/10
Kiwi limonádé sárkány gyümölcsös 8/10
Málna áfonya kígyógyümölcs 6/10
Alma narancs citrom 7/10

Egy rövid teszt során én a fentieket éreztem. A kiwis huncutság még nagyon adta nekem de amit nem teszteltem az eper-sárkánygyümölcsös leírás alapján a Curiex-Licorn másolata ami nagyon jó:blush:

További plusz infó, hogy a Chido aromák szavatossága 2026.03

9 kedvelés

A korábbi kóstolgatás után pár napja mindennapos liquidként szívom és baromira rákattantam erre az aromára. Nem tudom miért tetszik mert nem olyan édes mint egy Just Juice. Hűsnek se annyira hűs mint egy Swoke Saint Flava ami nálam a hűsítős termékek közül a plafon. De ott van még az a kesernyés íz is ami olyan számomra mintha a szőlő héjját rágnám. Egyszerűen nem tudom letenni​:sweat_smile: Nagyon eltalálták ez a keveréket :hugs:

7 kedvelés

Vannak ilyen ízek :slightly_smiling_face:

(Na az Mtájp pont nem az…de vannak :grin:)

4 kedvelés

Nekem ez van belőle bekeverve … Talán rá kóstolók hétvégén…

4 kedvelés

Nekem ő volt a leggyengébb kóstolgatásnál de lehet egésznaposként már mást mondanék​:blush:

3 kedvelés