Jó reggelt sziasztok!
Valakinek esetleg van személyes tapasztalata/véleménye erről a családi kiszerelésű márkáról? Igen csak szemezem vele, de nem feltétlenül szeretnék egyből fejest ugrani a mély liquidbe!
Jó reggelt sziasztok!
Valakinek esetleg van személyes tapasztalata/véleménye erről a családi kiszerelésű márkáról? Igen csak szemezem vele, de nem feltétlenül szeretnék egyből fejest ugrani a mély liquidbe!
Én is most ezekkel szemezgetek, de nem ismerem, 0 tapasztalat, “más helyen” kérdeztem, de van akinek édes, van akinek nem ízlik, mert műanyag ízt tapasztalt, van aki azt mondja, hogy vatta gyilkos, én DL-ben gőzölök, és igazán nincs jelentősége ha 2 naponta kell cserélni vattát, inkább az íz, ami legyen olyan klassz mint amilyenek a képek. Ha esetleg valaki használta már, kérlek oszd meg a tapasztalatodat.
Köszönöm, hogy olvastad, és az idődet.
Szintén zenész (DL), ráadásul mesh (igaz felezett), és az íz bizony rendkívül fontos számomra is, ezért is kérdeztem eme márkáról.
Szeretem ezt az ízvilágot, más gyártóktól már van 1-2 tapasztalat (inkább pozitív, mint negatív), köszönöm az ajánlást. Itt inkább a márka lenne a lényeg, nem a képen szereplő íz.
Abszolút megtetszett ez a 463,5 literes opció!
Csak ösztönözni próbáltalak, mert az egyik kedvenc izem. Ha más nem vett ilyet, akkor Te leszel az első.
Sziasztok!
Sokat szemeztem a Drip Hacks aromákkal…
Nehezen szántam rá magam de csak kipróbálom.
Igaz még véleményem nincs mert 4.napja érik
De igazából nem is tudom hogy mennyit kell pihentetni
Sokan írnak 20-30napot is…
De az tuti hogy nagyon kiváncsi vagyok
Frissen?
Ahhh én nem mertem
Na de holnap ezért is kóstolás lesz.
Desszertekkel, gyümölcsökkel lehettek bátrabbak kóstolni arany
A friss keverés már iránymutatást ad, mennyire fostalicska vagy királyság az új aroma.
A dohánykivonatok a másik véglet…
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg bele csapok majd, csak nem a lecsóba, aztán lesz ami lesz!
…gondolom a gyártó készíti a képet és azon ami szerepel…tökmindegy mákospudingoslekvárbeütésest is megvenném
Na, a gyártó oldalán ezt találtam róla, jó lesz az a 42 nap!
A Butterboy-ra is ugyanennyi időt javasol.
…24…de egy hét múlva rányalok
Megtörtént a próba…
Nem teljesen 5nap pihentetés után.
A mézes lattét vásároltam……amit a gyártó ígér azt 100%-ban hozza méghozzá elég kellemesen.
Igaz 90%-ban MTL felhasználó vagyok de ezt aromát egy Vapefly Kriemhild 2 Shubohm kazánba próbáltam ki.
Szíváskor és kifújáskor kávés Latte íz érezhető majd a végén jön egy kis mézes édes íz.
Egyik íz sem tolakodó szerintem nagyon összhangban van.(számomra)
Egy a lényeg…kellemesen csalódtam!
Finom cucc